You are here

Cornel Chiriac

Metronom 74

Muzeul Naţional Cotroceni a organizat marţi, 3 iulie 2018, de la ora 18.00, în Salonul Cerchez, conferinţa-expoziţie cu titlul "Metronom 74".

Comemorare Cornel Chiriac – 4 martie 2018

Ca de obicei si anul aceesta, ne-am strans la Cimitirul Reinvierea pentru a-l comemora pe Cornel Chiriac. La “Intalnirea culturala FSU”, care a avut loc pe 25 februarie, am aflat data si ora intalnirii pentru aceeasta noua comemorare: duminica, 4 martie, Cimitirul Reinvierea, ora 12.

Ziua de nastere a lui Cornel Chiriac - 2017

Sambata, 6 mai 2017, un grup de 8 simpatizanti al lui Cornel Chiriac, ne-am strans la Cimitirul Reinvierea din Bucuresti pentru a aprinde o lumanare si a depune o floare la mormantul acestuia.

Comemorare Cornel Chiriac - 4 martie 2017

Pe data de 4 martie 2017 s-au implinit 42 de ani de la asasinarea lui Cornel Chiriac, prezentatorul emisiunii Metronom de la Radio Europa Libera.

Ziua de naştere a lui Cornel Chiriac

Ca de obicei, în fiecare an, gruparea numită Fan Club Cornel Chiriac se adună în cimitirul Reînvierea, la 9 mai, pentru a marca ziua de naştere a preţuitului şi mult regretatului redactor radio. În 2016 ar fi împlinit 74 de ani....

Intalnirea cu Mircea Udrescu

Miercuri, 27 mai 2015, Mircea Udrescu şi-a lansat cea de-a treia carte despre prietenul său Cornel Chiriac. În primul volum rememorează anii de copilărie şi adolescenţă piteşteană, el fiind coleg de şcoală la Piteşti cu Chiriac. În al doilea lărgeşte orizontul, adăugând perioada Radio România şi Europa Liberă, cu ajutorul unor prieteni care colaborau cu el pe atunci. Iar acum, cu ajutorul cercetătoarei Cristina Anisescu, de la arhivele CNSAS, se opreşte asupra documentelor de supraveghere de către Securitate a lui Cornel: ”Metronom ’70 - Cornel Chiriac in documentele Securităţii“.

Ziua de nastere a lui Cornel Chiriac - 2015

Sambata, 9 mai 2015, un grup de 8 simpatizanti al lui Cornel Chiriac, ne-am strans la Cimitirul Reinvierea din Bucuresti pentru a aprinde o lumanare la mormantul acestuia.

Intrunirea simpatizantilor lui Cornel Chiriac, 10 iulie 2010

Am primit cu mare placere invitatia de a ne strange din nou mai ales ca la ultimele intruniri nu am putut participa din motive bine intemeiate si independente de vointa mea. Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat urma sa ne intalnim in noul sediu.

Fan Club Cornel Chiriac, 5 ianuarie 2010

Marti 5 ianuarie, avand de sarbatorit mai multe persoane cu numele de Sf. Ion, Fan Club Cornel Chiriac s-a intalnit din nou la Muzeul Taranului Roman. Atmosfera placuta si destinsa ca de obicei.

Fan Club Cornel Chiriac, 12 decembrie 2009

Sambata, 12 decembrie 2009, cativa membri ai Fan Club Cornel Chiriac am hotarat sa ne intalnim ca de obicei la terasa Muzeului Taranului Roman ca sa mai punem tara la cale.

Pages

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer