You are here

Ziua de nastere a lui Cornel Chiriac - 2021

Sambata, 8 mai 2021, un grup de 13 simpatizanti al lui Cornel Chiriac, ca in fiecare an, ne-am strans la Cimitirul Reinvierea din Bucuresti, pentru a comemora ziua de nastere a acestuia (s-a nascut la 9 mai 1941), pentru a aprinde o lumanare si a depune o floare la mormantul lui. Ar fi implinit 80 de ani.

De obicei ne intalneam pe 9 mai, cand era ziua lui de nastere, dar pentru ca anul acesta 9 mai cadea intr-o zi de duminica, am hotarat sa ne intalnim cu o zi mai devreme. S-a stabilit să ne întâlnim, la mormant, la ora 12.

Cand am plecat de acasa si am vazut cat era vremea de urata (era innorat, un pic mai racoare decat ziua anterioara si batea un pic vantul), mi-a fost frica sa nu cumva sa inceapa sa ploua si sa ne strice intalnirea. Tot drumul pana acolo, in timp ce mergeam cu tramvaiul, am stat cu ochii pe cer ca sa vad evolutia vremii. Dupa ce am ajuns la mormant, usor-usor, vremea a inceput sa se schimbe in bine si totul a fost OK. Si de data asta vremea a tinut cu noi. Am aprins lumânări-candele. S-a băut un vinişor si s-au gustat produsele aduse, ca de obicei, de Paul Ionescu.

Dupa ce am stat cateva ore de vorba la mormantul lui Cornel Chiriac, ne-am deplasat in alta zona din cimitir pentru a merge si la mormantul lui Florin Silviu Ursulesc, care a trecut la cele vesnice, in urma cu trei ani, pe 16 septembrie 2019. Si aici, am depanat amintiri cu si despre FSU.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici:

http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Ziua%20de%20nastere%20a%20lui%20Cornel%20Chiriac%20-%202021/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer