You are here

Simpozioane

Simpozion National YO – Targoviste, 16-19 septembrie 2021

Pentru mine a fost o mare bucurie ca am putut ca sa revin in orasul Targoviste, dupa un sfert de secol (25 de ani), de la simpozionul anterior, care a avut loc in 1996.

SMART CITIES OF ROMANIA 2019

Cea mai mare comunitate locală a profesioniştilor în domeniul oraşelor inteligente s-a reunit pe 23 octombrie 2019 în cadrul Expo-Conferinţei naţionale SMART CITIES OF ROMANIA.

Ziua Comunicaţiilor 2019

Conferinţa Ziua Comunicaţiilor 2019 a avut loc miercuri 3 Aprilie, Bucuresti, la Crowne Plaza Hotel, în prezenţa ministrului Alexandru Petrescu de la Comunicaţii şi Societatea Informaţională şi a preşedintelui ANCOM, Sorin Grindeanu. Evenimentul a dezbatut agenda digitală a României la Preşedinţia Consiliului UE, premisele organizării licitaţiei 5G, precum şi efectele aplicării OUG 114 asupra industriei de telecomunicaţii. Alături de oficiali, la dezbateri au participat reprezentaţi ai principalilor operatori şi furnizori de servicii şi echipamente activi pe piaţa locală. Complementar, conferinţa a găzduit un eveniment dedicat soluţiilor din domeniul IoT (Internet of Things) precum şi o zonă expoziţională.

Ziua Comunicațiilor – Romania o națiune conectata

Marți, 15 mai, a avut loc cea de-a 22-a editie a conferintei „Ziua Comunicațiilor”, la care au participat atat Bogdan Cojocaru, Ministrul MCSI cât și Sorin Grindeanu, Președintele ANCOM. Cei doi oficiali au abordat subiecte legate de pregătirile pentru lansarea serviciilor 5G în România cu trimitere la stadiul licitației de spectru, cerințe, investiții, proiecte pilot etc.

Determinanții formulării noii ordini mondiale față de conflict sau de dialogul civilizațiilor

Centrul Cultural European Româno-Panarab-CCERPA în colaborare cu Centrul de Studii și Dialog Interreligios și Intercultural și cu Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului, a organizat vineri, 30 martie a.c., ora 15:00 la Conferința Determinanții  formulării noii ordini mondiale față de conflict sau de dialogul civilizațiilor.

O noua plimbare la Kazanlak - 2016

In a doua jumatate a lunii ianuarie am aflat de la Vladi LZ1KZ data cand va avea loc anul acesta intalnirea anuala a radioamatorilor bulgari. Imediat mi-am facut rezervare la hotel, asa cum fac de fiecare data.

Simpozion National Iasi 10-12 August 2012

Am asteptat cu mare nerabdare acest simpozion (editia cu numarul 33) organizat in acest an in “dulcele targ al Iesilor”, oras al celor 7 coline, care pentru mine este nu bun prilej sa ma intalnesc cu prietenii dar si pentru ca vroiam sa vizitez din nou acest frumos oras.

Simpozion National YO Suior, 12-14 august 2011

Vineri de dimineata pe la ora 11 am plecat catre catre Baia Sprie dupa ce in prealabil studiasem mersul autobuzului 8 cu care trebuia sa mergem si am observat ca are o statie foarte aproape de locul unde eram cazat in Baia Mare.

Simpozion National YO Targu Jiu, 31 iulie - 2 august 2009

Dupa ce anul trecut am pus in aplicare o idee care imi venise mai demult si anume, sa ma duc la simpozion cu o zi mai devreme decat ceilalti participanti, anul acesta m-am dus cu doua si nu am regretat pentru ca am avut ce vedea, mai ales ca in acest minunat oras numai fusesem niciodata. La anul s-ar putea sa ma duc cu trei zile mai devreme.

Simpozion National YO Ploiesti, 8 - 10 septembrie 2006

Inca de la inceput tin sa precizez ca sunt un mare amator de intalniri radioamatoricesti, care sunt un bun prilej sa ma reintalnesc cu persoane cunoscute si nu numai. Am cautat pe cat posibil sa particip la cat mai multe simpozioane si alte intruniri ale radioamatorilor. Pentru mine orice simpozion este o sansa in plus ca sa cunosc si alte localitati unde nu am mai avut alte ocazii anterioare de a le cunoaste. In cazul meu sosirea la astfel de evenimente o fac de vineri de dimineata, ma cazez, dupa care fac inspectia camerei (grup sanitar, hol, balcon - bineinteles, daca are) unde voi locui aproape trei zile.

Pages

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer