You are here

Comemorare Cornel Chiriac - 4 martie 2020

Pe data de 4 martie 2020 s-au implinit 45 de ani de la asasinarea lui Cornel Chiriac, prezentatorul emisiunii Metronom de la Radio Europa Libera. Anul aceesta ar fi avut 77 de ani.

Ora stabilită a fost 12:30, iar locul era știut: cimitirul Reinvierea, la mormantul sau. De data asta, ziua de 4 martie a cazut intr-o zi de miercuri.

Un grup de 10 simpatizanti ai lui Cornel Chiriac ne-am intalnit la cimitirul Reinvierea din Bucuresti unde i-am depus o floare la mormant si i-am aprins o lumanare. Apoi, ca de obicei, am baut un pahar de vin cum se face la asemenea ocazii si ne-am pus pe depanat amintiri cu si despre Cornel Chiriac.

Dupa ce am stat cateva ore aici, ne-am deplasat in alta parte din cimitir pentru a merge la mormantul lui Florin Silviu Ursulesc, care a trecut la cele vesnice, anul trecut, pe 16 septembrie 2019. Si aici, am depanat amintiri cu si despre FSU.

Ca de obicei si de aceasta data vremea a tinut cu noi; a fost o zi splendida de primavara.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi văzut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Comemorare%20Cornel%20Chiriac%20-%204%20martie%202020/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer