You are here

O noua vizita la SC Baneasa Silicon SRL

De cateva luni bune doream sa fac o noua vizita la SC Baneasa Silicon SRL, dar de fiecare data ori era prea ocupat dl. Popa Eugen, ori aveam eu programul prea incarcat.

Intr-o discutie telefonica pe care am avut-o cu d-na Doina Didiv, fosta directoare de la IPRS-Baneasa, i-am spus ca in curand o sa-i fac o vizita lui dl. Popa Eugen la SC Baneasa Silicon SRL. Imediat d-na Doina Didiv mi-a spus: “Te rog sa ma iei si pe mine dar sa nu-i spui lui Popa Eugen; vreau sa fie o surpriza.” Dupa ce am aranjat data si ora cand sa merg la SC Baneasa Silicon SRL, imediat i-am transmis prin telefon si d-nei Didiv toate informatiile, urmand ca sa ne punem de acord unde ne intalnim si la ce ora, ca sa mergem impreuna la dl. Popa Eugen. Eu i-am spus lui dl. Popa ca o sa-i aduc “ceva” si o sa aibe o mare surpriza, dar dansul mi-a spus ca pana cand nu vede despre ce este vorba ramane circumspect in privinta surprizei. Miercuri 22 martie, la ora 9, m-am intalnit cu d-na Didiv in Piata Chibrit, iar surpriza pentru mine a fost ca a venit cu cineva care ne-a dus cu masina pana la Mogosoaia la d-l Popa, la locul dansului de munca. Cand am ajuns in dreptul intrarii, l-am sunat pe dl. Popa ca sa vina la poarta, sa-mi deschida ca am ajuns. A coborat imediat, iar cand a vazut-o pe d-na Didiv nu-i venea sa creada ceea ce vede in fata ochilor, pentru ca nu o mai vazuse de ceva ani si mi-a spus ca intr-adevar i-am facut o mare surpriza. Am intrat inauntru, d-na Didiv a fost foarte curioasa sa vada ce se mai fabrica, iar dl. Popa a dus-o peste tot si i-a raspuns la toate intrebarile. Si pentru d-na Didiv a fost o mare si placuta surpriza aceasta vizita pentru ca a fost pentru prima data cand a fost in vizita aici. De asemenea si pentru mine a fost o deosebita placere sa ma aflu in mijlocul acestor oameni deosebiti.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/O%20noua%20vizita%20la%20SC%20Baneasa%20Silicon%20SRL/index.html

Articolul de la vizita mea anterioara la SC Baneasa Silicon SRL poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/node/599

Interviul cu d-na Doina Didiv poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/node/24

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer