You are here

Gala Laureatilor 2018

Inca de la Simpozionul de la Buzau, din luna noiembrie, aflasem ca pe data de 8 decembrie 2018, ora 11.00, in Sala “Nadia Comaneci” de la Ministerul Tineretului si Sportului se va desfasura “Gala Laureatilor” 2018, organizata de Federatia Romana de Radioamatorism. Sambata, cu aparatul de fotografiat in husa, prins de cureaua de la pantaloni, ca de obicei, am plecat spre M.T.S., unde am gasit foarte multe radioamatoare si radioamatori de toate varstele, de la copii pana la octogenari.

De la inceput m-a impresionat bufetul suedez unde puteam sa servim o masa substantiala, prajituri, sucuri si cafea, bufet asigurat de catre Presedintele FRR, d-nul Adian Totu, YO3HOT.

La ora 11.00 a inceput festivitatea cu intonarea “Imnului national” si cuvantul de deschidere al presedintelui FRR, unde au fost evidentiate rezultatele de la telegrafie viteza si radioorientare la Campionatele mondiale, europene si balcanice. Dupa fotografia de grup a celor 2 echipe, a urmat acordarea diplomelor, tricourilor de campioni si a medaliilor la Campionatele nationale de US, UUS, Telegrafie Viteza si Radioorientare.

De asemeni au fost premiati radioamatorii membri ai echipei YR0HQ, cei care au lucrat cu indicativul special YR100R, a radioamatorilor arbitri care au arbitrat campionatele nationale si a antrenorilor care au contribuit la pregatirea echipelor FRR.

Gala Laureatilor s-a terminat cu acordarea plachetelor de cei mai buni Spotivi ai anului 2018, astfel:

1.Telegrafie Viteza – IVAN GABRIELA – YO8RKQ CSM IASI

2. Unde Scurte – PANOIU ALEXANDRU – YO9HP – PETROLUL PLOIESTI

3. Unde Ultrascurte – CIOROVAN CLAUDIU IONEL – YO4FYQ – PETROLUL PLOIESTI

4. Creatie Tehnica – TARALA VALENTIN – YO4RLN – CSA STEAUA

5. Radioorientare – MIJA MIHAELA DENISE – PANDURII TARGU JIU

Am plecat acasa cu bucuria in suflet ca am vazut intr-adevar o Gala a Laureatilor care a adus pe podium pe cei mai buni dintre noi, ca m-am intalnit cu vechi dar si cu noi radioamatori si ca in randul celor premiati au fost foarte multe tinere si multi tineri.

Si inca ceva. Cu cateva zile inainte de eveniment, am fost sunat de Vasile YO3DAX, care m-a intrebat daca merg la Gala Laureatilor, i-am raspuns ca merg, iar el mi-a spus ca oricum sunt in drumul lui si vine sa ma ia cu masina, din fata blocului, de unde locuiesc. I-am spus sa ma anunte cu cel putin o jumatate de ora cand ajunge la mine, dar nu in fata blocului, ci pe strada principala, dupa ce trece de stop si are unde sa opreasca. La ora stabilita ne-am intalnit, iar surpriza cea mare a fost sa ma revad cu cei din masina: Vasile YO3DAX, Zica YO9FHB, Zoli YO4WZ si baiatul lui Zoli, Zolica YO3GCI. Cu aceeasta ocazie le-am dat QSL-urile, pe care le aveam de mai mult timp, lui Vasile YO3DAX si lui Zolica YO3GCI. A fost o placere sa fiu in compania acestor vechi prieteni. Si pe aceasta cale tin sa-i multumesc lui Vasile YO3DAX care mi-a asigurat transportul. Hi!  

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Gala%20Laureatilor%202018/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer