You are here

Intalnire intre radioamatori si CB-isti - 13.10.2018

Dupa ce am participat la prima intalnirea, care a avut loc in luna mai, o asteptam cu mare interes pe urmatoarea. Am primit vestea mult asteptata de la Misu “Ilioara”, care mi-a spus ora si data exacta, cand sa ma prezint la aceest eveniment.

Chiar daca intalnirea a fost in al doilea week-end din luna octombrie, vremea a fost foarte frumoasa si nu ne-a stricat placerea de a sta cat mai mult timp in aer liber la o discutie, insotita de o cafea, vin rosu, visinata, apa minerala, Pepsi si bineinteles ceva de mancare. Deja, salivez cand scriu aceeste randuri. O mare supriza a fost ca sa-l reintalnesc pe “Barosanu” din Popesti pe care nu-l vazusem de cativa ani. Dar surpriza cea mare a fost sa o reintalnesc pe sotia lui “Barosanu” pe care nu o mai vazusem de 18 ani.  

Dupa prima intalnire au fost cativa CB-isti care au fost foarte incantati de idee si au propus sa o repetam cat de curand. Din cate stiu, Marian “Sura Mare” a propus marti seara, 9 octombrie si sambata, 13 octombrie, s-a si organizat. A fost un timp foarte scurt si de aceea a fost o participare mai modesta. Se spera ca la urmatoarea intalnire, care inca nu se stie cand va fi, sa fie o participare mai mare. Misu “Ilioara”, gazda noastra, spera ca participantii s-au simtit bine si vor onora si urmatoarele invitatii.   

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici:

http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Intalnire%20intre%20radioamatori%20si%20CB-isti%20-%2013.10.2018/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer