You are here

Adunarea Generala a Federatiei Romane de Radioamatorism - 21 aprilie 2018

Sambata, 21 aprilie 2018, am participat la Ministerul Tineretului si Sportului, sala “Nadia Comaneci”, la sedinta Adunarii Generale a Federatiei Romane de Radioamatorism, la care au fost prezenti 37 de delegati ai cluburilor afiliate, dar si radioamatoare si radioamatori care au dorit sa participe.

Dupa alocutiunea presedintelui FRR, d-nul Totu Adrian, YO3HOT, s-a trecut la discutiile pe baza Raportului Consiliului de Administrație cu privire la activitatea desfasurata pe perioada parcursa de la ultima Adunare Generala, unde au fost evidentiate principalele rezultatele obtinute de cluburile afiliate si ceeace este de facut pentru viitor.

Sedinta a continuat cu discutii pe baza materialelor prezentate de secretarul general al FRR, Mitrut Marius YO3CZW, cu privire la bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2017 si proiectul pe anul 2018.

La urmatorul punct s-a ales noul presdinte al Colegiului central al antrenorilor si arbitrilor, in persoana d-nului Tosu Cristian YO8CT, iar in final au fost dezbatute si aprobate noile modificari ale Statutului FRR.

M-am bucurat ca m-am intalnit cu radioamatoare si radioamatori de care ma leaga multe amintiri.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici:

http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Adunarea%20Generala%20a%20FRR%20-%2021%20aprilie%202018/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer