You are here

SILENT KEY - Stoian Ion (Nelu) YO3ARQ

Pe 12 noiembrie l-am sunat pe Nelu YO3ARQ sa vad ce mai face si sa punem la cale o noua intalnire, cum faceam de obicei. Am constatat ca numarul de telefon nu mai este valabil. Atunci l-am sunat pe Emil YO3DBX, vecin si prieten cu Nelu, ca sa aflu eventual noul numar de telefon al lui Nelu.

L-am intrebat ce mai stie de Nelu, pentru ca numarul lui de telefon pe care il am nu mai este bun, iar raspunsul lui m-a lasat fara cuvinte: “Nelu a murit in urma cu vreo doua luni. Fata mea era in piata unde s-a intalnit cu sotia lui Nelu si de la ea a aflat ca Nelu a murit.”

Inca o veste trista, nu mai stiu a cata anul acesta. Am mai pierdut inca un bun prieten.

Ultima vizita i-am facut-o lui Nelu pe 12 iulie 2017. Pentru mine a fost un prieten foarte bun. Imi pare rau ca nu am mai multe amanunte. Sincere condoleante familiei indurerate. 

Pacat ca la multe intalniri nu i-am facut fotografii deoarece nu aveam un aparat digital ca in ziua de azi.

In schimb, pe 11 ianuarie 1997 am fost la el acasa si i-am facut un filmulet care se poate vedea aici:  https://www.youtube.com/watch?v=I1hUpFkfRj0

Pozele 2 si 3 nu mai tin minte cand au fost facute; pozele 4, 5, si 6 sunt facute in vara lui 2016, iar pozele 7, 8 si 9 sunt facute la ultima vizita pe 12 iulie 2017.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/SILENT%20KEY%20-%20Stoian%20Ion%20(Nelu)/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer