You are here

Simpozionul si Targul Radioamatorilor din Pitesti

Cand am intrat pe Radioamator.ro si am citit anuntul lui Augustin YO7AQF: Sambata, 20 mai 2017, incepand cu ora 8 va invitam la Simpozionul si Targul Radioamatorilor, organizat de radioamatorii pitesteni cu prilejul sarbatorii "ZILELE PITESTIULUI". - imediat l-am sunat la telefon ca sa aflu toate amanuntele.

Avand toate informatiile, se punea problema cu ce ajung de la Bucuresti la Pitesti, la aceeasta intalnire a radioamatorilor, la care am participat de foarte multe ori – dovada stau fotografiile puse la mine pe site. Si de aceeasta data l-am sunat pe Victor YO3DEX, l-am intrebat daca merge cu masina si daca ma ia si pe mine. Mi-a spus ca merge si ca o sa revina cu amanunte. Peste cateva zile m-a sunat si am stabilit ora si punctul de intalnire, aceelasi ca anul trecut.

Ne-am intalnit, ne-am pus la drum, am discutat tot felul de subiecte si nici nu stim cand am ajuns. Am ajuns cu 10 minute mai devreme la locul de intalnire cu Victor YO3DEX ca sa pot sa-mi iau o cafea, pe care am savurat-o tot drumul pana la Pitesti, pe autostrada A1.

Cum am ajuns la fata locului m-am pus pe facut fotografii. Aici m-am intalnit cu foarte multi prieteni cu care nu ma vad decat la asemenea intalniri. Vremea a fost foarte frumoasa si de aceasta data. M-am bucurat foarte mult ca am putut sa particip si anul acesta, la aceeasta intalnire.

Activitatile s-au desfasurat in aceeasi locatie, din anii anteriori, la sediul C.S.M. Pitesti, str. Costache Negri, nr. 26, langa Bazinul Olimpic din Parcul Strand.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Simpozionul%20si%20Targul%20Radioamatorilor%20din%20Pitesti/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer