You are here

Picaturi de culoare din file de carte

Marti, 7 februarie, la ora 16, la Biblioteca Metropolitana Bucuresti, din str. Tache Ionescu nr. 4, a avut loc vernisajul expozitiei de pictura " Picaturi de culoare din file de carte" apartinand artistului plastic Anamirela Anghel.

In urma solicitarilor bibliotecii, dar si a tinerilor, pictorita Anamirela Anghel a initiat o serie de ateliere demonstrative de desen care isi doresc sa raspunda intrebarilor adolescentilor, legate de tehnica desenului si de perspectiva.

Datorita faptului ca participantii la cursuri sunt obisnuitii bibliotecii, cei care isi gasesc relaxarea, dar si inspiratia, in carti, expozitia de fata a rezonat cu dorintele lor: prezentarea tablourilor nu este doar o demonstratie practica a profesorului in fata elevilor, ci si o imbinare fireasca intre literatura si poezie, cele doua arte care sensibilizeaza, alaturi de muzica, cel mai mult ochiul, dar si sufletul vizitatorului.

Expozitia a fost vernisata de pr. prof. Valentin Ilie de la Facultatea de Teologie din Bucuresti si va ramane deschisa pana pe 25 februarie.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Picaturi%20de%20culoare%20din%20file%20de%20carte/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer