You are here

Comemorare de 5 ani – Vasile Ciobanita YO3APG

Nici nu stiu cand a trecut si 2016, a mai trecut inca un an, iar pe 1 ianuarie 2017 s-au implinit 5 ani de cand prietenul nostru Vasile Ciobanita YO3APG, a plecat dintre noi.

Nu realizez cand au trecut 5 ani, parca  s-a intamplat in urma cu foarte putin timp. Timpul trece in defavoarea noastra. Am fost anuntat inca din luna decembrie de catre D-na Geta Ciobanita ca, de aceasta data comemorarea va avea loc pe 7 ianuarie, de Sf. Ion. La ora stabilita m-am prezentat in fata blocului unde a locuit Vasile, dar pentru ca era cu 20 de minute mai devreme, am urcat sus in apartament, afara fiind un ger de crapau pietrele; cred ca erau vreo minus  11 grade. Am baut cateva guri de cafea fierbinte ca sa ma trezesc si ca sa ma incalzesc, iar la putin timp a venit un fin de-al lui Vasile, ca sa ne duca cu masina la Cimitirul Ghencea 2 – Domnesti, pe: D-na Ciobanita, fratele dansei si cu mine, impreuna cu bagajele aferente. Chiar daca ninsese abundent, strazile erau curatate de zapada si pentru ca era sambata dimineata iar lumea nu se ducea la serviciu, pe la ora 7:30 nu prea era circulatie pe strazi asa ca, chiar daca am avut destul de mers pana la cimitir, am parcurs drumul destul de repede.

Am ajuns la cimitir, s-a tinut slujba, apoi s-a mers la mormantul lui Vasile unde a venit preotul si a tinut o slujba. Fiind foarte frig, de data aceasta am fost foarte putini, fata de ceilalti ani. Alaturi de familie am fost 3 radioamatori si cativa membri de la Clubul Floarea de Colt. La final, am mers acasa la D-na Geta, unde am povestit amintiri cu si despre Vasile. Dumnezeu sa-l odihneasca! 

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Comemorare%20de%205%20ani%20Vasile%20Ciobanita%20YO3APG/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer