You are here

Intalnirea traditionala anuala de iarna din Campina

Pentru ca si anul acesta doream sa merg la intalnirea radioamatorilor campineni din luna decembrie, l-am sunat din timp pe Lucica YO9IF ca sa aflu data exacta a intalnirii iar dupa ce am aflat, ca de obicei, l-am sunat pe Florin YO9IIE, directorul Hotelului Tineretului, ca sa-mi fac rezervare la hotel.

Pana in 2009 nu fusesem in Campina niciodata, nu ca nu as fi dorit, ci pentru ca nu s-a putut. Nu am avut cum sa vin la intalnirile care au avut loc aici, datorita serviciilor pe care le-am avut, nu eram liber cand se organizau intalnirile de aici. Din 2009 cand am venit aici pentru prima data, datorita regretatului Vasile YO3APG, anul cesta am venit pentru a IX-a oara.

Vineri, 16 decembrie, dupa ora pranzului am ajuns la hotel, mi-am luat “apartamentul” in primire, mi-am lasat bagajul si, ca de obicei, am plecat cu sotia sa facem o plimbare prin oras. Vremea a fost foarte frumoasa pentru aceasta perioada a anului; a fost un pic cam racoros, dar soarele a stralucit din plin si nu a fost ploaie sau zapada. Prima oprire am facut-o la o cofetarie in centrul orasului, unde merg de fiecare data cand ajung in Campina. Mi-a placut de prima data cand am pus piciorul in ea, deoarece este curata, au prajituri bune si gustoase, mari si la un pret de bun simt. Cand am mers prin oras, atat la dus cat si la intors, din diferite unghiuri, i-am fotografiat antenele de pe bloc ale lui Florentin YO9BXC. Dupa mersul in piata de unde sotia a facut ceva cumparaturi, ca de fiecare data, am mers la hotel unde intre timp sosise si Paul YO9CMF. De asemenea cu ceva timp inainte de a pleca catre Campina am luat legatura si cu Florentin YO9BXC, iar acesta mi-a facut propunerea ca vineri seara sa iesim impreuna cu inca cativa radioamatori din zona la o bere. Cand stateam de vorba cu Paul YO9CMF, am fost sunat de catre Florentin YO9BXC ca sa cobor ca ma asteapta la receptie. Subsemnatul YO3CCC cu sotia si cu Paul YO9CMF, am coborat in holul de la intrare unde ne-am intalnit cu Florentin YO9BXC din Campina si inca doi radioamatori: Titi YO9AFH din Campina si Dan YO9HBL din Breaza. Impreuna ne-am dus la un restaurant unde in urma cu mai multi ani mergem cand Vasile YO3APG organiza in luna martie “Balul Martisorului”. Dar si in luna decembrie, cand tot Vasile YO3APG, organiza aici ultima sedinta a consiliului de administratie al FRR, vineri seara, iar sambata Gala Laureatilor. Ce vremuri... Un restaurant frumos, curat si cu mancare buna. Dupa ce am stat cateva ore de vorba la o bere, o cafea si cate ceva de mancare, fiecare a comandat de ce a dorit, ne-am retra catre “casele noatre”. Inca de cand m-am intors cu sotia dupa plimbarea prin oras, in holul cel mare al Casei Tineretului era muzica, dans si voie buna. Am inteles ca era o petrecere a “Halatelor Albe” (a doctorilor). Cand am ajuns la hotel ne-am intalnit cu Florin YO9IIE, care, pe mine, sotie si Paul YO9CMF, ne-a introdus in sala, ca sa ascultam muzica cantata de lautari si sa ne destindem la un dans. Dupa ce am mai stat si aici cel putin doua ore, ne-am dus la culcare.

Sambata m-am sclat cu noaptea in cap, pe la ora 8, pentru ca vroiam sa petrec cat mai mult timp in compania celor care urmau sa vina la aceasta intalnire.

Programul intalnirii a fost urmatorul:

Intalnirea traditionala anuala de iarna, din Campina, a avut loc anul acesta in ziua de SAMBATA 17 DECEMBRIE 2016, la Casa Tineretului.

Au fost invitati toti radioamatorii din tara care au dorit sa se intalnesca inainte de NOUL AN 2017.
Prezentarea s-a facut incepand cu ora 10 la sediul Casei Tineretului Campina din B-dul N. Balcescu nr. 50, unde au avut loc urmatoarele activitati:
- De la ora 10:00 pana la 12:00 – DISCUTII amicale intre radioamatori si "TALCIOC" radioamatoricesc.
- De la 12:00, in mod cu totul exceptional, a avut loc o informare cu tema: "ROLINK-UL PREZENT SI PERSPECTIVE", dupa care au urmat activitati de socializare.

Si de aceasta data m-am bucurat nespus de mult de aceasta intalnire deoarece am avut ocazia ca sa ma intalnesc cu o multime de prieteni cu care altfel nu as avea cum sa ma intalnesc daca nu as participa la acest eveniment. Multumiri organizatorilor.

Albumul cu fotografii realizat vineri 16 decembrie poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Campina%2016%20decembrie%202016/index.html

Albumul cu fotografii de la intalnirea de sambata 17 decembrie poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Intalnirea%20traditionala%20anuala%20de%20iarna%20din%20Campina/index.html

 

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer