You are here

Inca o vizita a lui Ciprian YO3FWC/N2YO

Aflasem de la Ciprian, inca de pe la inceputul acestui an ca o sa vina in Romania pe 24 august si o sa stea, aici, vreo 2 saptamani. Imediat ce am aflat aceasta veste buna, l-am rugat ca intr-o zi, pe care o va alege el, sa-mi faca o noua vizita prilej cu care sa mai stam si noi de vorba.  

La cateva zile dupa ce a poposit pe meleagurile natale, l-am sunat, mi-a raspuns si astfel am putut aranja toate detaliile. Si uite asa, pe 29 august, m-a sunat Ciprian, mi-a spus unde este (era cam la 3 statii de tramvai distanta), i-am spus in ce directie sa mearga catre mine, am iesit pe usa in mare viteza si m-am dus in intampinarea lui. Cand am ajuns la primul semafor, l-am sunat si l-am intrebat unde este, iar el mi-a spus ca ma vede si ca este pe cealata parte a strazii. Am trecut strada in mare viteza, am ajuns langa el, ne-am dat mana si ne-am strans in brate ca doi vechi prieteni. Am inceput sa abordam diferite subiecte in timp ce ne deplasam catre apartamentul meu. Am facut un mic popas ca sa cumpar niste bere ca sa avem cu ce ne delecta. O cumparam mai de mult dar nu stiam ce preferinte are Ciprian. Cum am intrat la mine in apartament l-am poftit pe canapea in sufragerie, dupa care l-am intrebat daca vrea o cafea. Raspunsul a fost afirmativ; a mea era deja facuta. Cu halba de bere plina si cu cafeau la indemana ne-am pus pe discutii. Cand atmosfera este placuta nici nu realizezi cand trece timpul. la un moment dat s-a uitat la ceas si a spus ca trebuie sa plece. Mi-a parut rau, dar asta a fost situatia. M-am echipat si eu si am mers amandoi pe jos pana la mama lui. Pentru ca stiam foarte bine zona, l-am dus pe alte strazi, pe scurtatura. Ne-am luat la revedere si a ramas sa ne mai vedem cand va veni din nou in Romania.

Cu Ciprian m-am mai vazut in 2011 si 2014. Trebuia sa ne vedem si prin 2006-2007, dar in ziua cand era programata vizita, colegul meu de serviciu era liber, am avut foarte multe probleme de rezolvat si in final nu ne-am mai putut intalni.   

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici:

http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Inca%20o%20vizita%20a%20lui%20Ciprian%20N2YO%20-%2029.08.16/index.html

Alte intalniri cu Ciprian:

Diploma de excelenta - Nini Vasilescu YO3CCC  http://nini.qsl.ro/?q=node/14

Reintalnirea cu Ciprian  http://nini.qsl.ro/?q=node/487

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer