You are here

Simpozionul si Targul radioamatorilor argeseni

Sambata , 28 mai 2016, C.S.M. Pitesti si Universitatea Pitesti au organizat Simpozionul si Targul radioamatorilor argeseni care s-a desfasurat in cadrul manifestarilor prilejuite de Zilele Municipiului Pitesti.

Programul a inceput la orele 8:00.

Studenti de la Universitatea Pitesti au prezentat lucrari teoretice si practice cu conexiuni in radioamatorism.
Luni, 30 mai 2016, a avut loc concursul "Cupa Municipiului Pitesti" in banda de 80 m, conform calendarului si regulamentului, publicate.

Imi facusem planul cu mai mult timp inainte sa ajung la aceasta intalnire, dar din anumite motive, cel cu care trebuia sa ma duc (cel care asigura transportul) nu a mai putut sa mearga. Imi parea rau ca se daduse planul peste cap, dar asta era situatia. Cand imi pierdusem orice speranta, cu o zi inainte, am primit un telefon de la Victor YO3DEX care m-a intrebat daca nu vreau sa merg la Pitesti. Si uite asa am putut sa ajung si de aceasta data la aceasta intalnire, motiv pentru care ii multumesc lui Victor si pe aceasta cale si ii voi da o bere (il cinstesc) cand ne intalnim saptamana viitoare la Kazanlak in Bulgaria. Hi! Vremea a fost superba. 

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Simpozionul%20si%20Targul%20radioamatorilor%20argeseni/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer