You are here

Comemorarea de 7 ani a lui nea Costica YO3ARD

Cand am primit invitatia de la Anca, fata lui nea Costica YO3ARD, ca sa particip la comemorarea de 7 ani a tatalui sau, pe data de 28 februarie 2016, m-am bucurat tare mult ca o sa pot sa fiu alaturi de familia celui care mi-a fost un foarte bun prieten, cu toate ca era mai mare decat mama cu un an, deci mult mai in varsta decat mine. Aceasta diferenta de varsta nu ne-a impiedicat sa fim foarte buni prieteni.

M-a ajutat de fiecare data cand a putut, iar odata cand am apelat la dansul ca sa ma ajute cu ceva, chiar mi-a spus: “Bine, o fac pentru tine. Daca era altcineva nu o faceam pentru nimic in lume.” Am spus asta ca sa vedeti care erau relatiile mele cu bunul meu prieten nea Costica. Si eu, la randul meu, l-am ajutat de fiecare data cand a apelat la mine, pentru ca asa este frumos.

La ora stabilita, m-am prezentat acasa la Anca, am luat bagajele, am mers la biserica din apropiere de unde am luat cu noi in masina preotul si am mers la cimitir. Aici, au mai venit cateva rude. A plouat un pic, dar nu foarte tare, asa ca nu ne-a stricat ziua. Eu de exemplu, nici nu am desfacut umbrela, asa de tare a plouat. Hi!

Dupa terminarea slujbei ne-am suit in masina si am mers acasa la Anca, unde preotul a tinut si aici o mica slujba.

Apoi, impreuna cu Anca am mers in camera unde isi avea nea Costica laboratorul si studioul radio, acolo unde ma primea de fiecare data cand veneam in vizita la dansul. Aceea era camera de unde facea legaturile radio, dar si unde ii primea pe radioamatorii care treceau pe la dansul.  

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Comemorarea%20de%207%20ani%20a%20lui%20nea%20Costica%20YO3ARD/index.html

In Memoriam Topor Costica YO3ARD  http://nini.qsl.ro/?q=node/356

Inmormantare nea Costica YO3ARD  http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Inmormantare%20nea%20Costica%20%20YO3ARD/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer