You are here

Noul meu studiou de radio

In urma unor modificari care au avut loc in casa, familia a luat hotararea sa schimbe toata mobila din dormitorul unde am aparatura de comunicatii radio.

Singura care a scapat ca sa nu ajunga la ghena de gunoi a fost masuta la care mai fac montaje electronice. In consecinta, m-am apucat si am proiectat toate corpurile care urmau sa fie realizate de prietenul ginerelui meu, care are o mini-fabrica de mobila, unde si-a facut si el toata mobile din dormitorul lui. Dupa ce am realizat toate proiectele (desenele), m-am dus cu ginerele la prietenul lui si i le-am prezentat. Acesta a discutat cu mine fiecare desen in parte, mi-a pus tot felul de intrebari si si-a facut tot felul de notite pe marginea lor. Cand mobila a fost gata, prietenul ginerelui a venit insotit de doua ajutoare (doi baieti) cu care a carat mobila din masina parcata in fata blocului, pana la mine in casa si impreuna au asamblat-o. Dupa cateva zile am constatat ca mai trebuia un dulapior in care sa-mi pun toate sculele si pe care sa le am oricand la indemana. M-am pus iar pe poiectat si m-am dus iar la fabricant cu desenul (schita). Peste cateva zile m-a sunat sa-mi spuna ca dulapiorul este gata. M-am prezentat de urgenta si l-am adus acasa. Imediat l-am umplut cu sculele pe care le tineam imprastiate pe balcon, iar deasupra am mai pus doua surse de alimentare si un ceas electronic realizat de mine in urma cu mai bine de 25 de ani. Pentru ca nu mai aveam vechea masuta pe care “trona“ televizorul, am cumparat si montat pe perete acel dispozitiv, pe care sta acum televizorul. De asemenea, mi-am cumparat si un scaun pe care sa stau la biroul de comunicatii radio.  

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Noul%20meu%20studiou%20de%20radio/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer