You are here

Intalnirea traditionala anuala de la Campina

Asteptam cu sufletul la gura intalnirea radioamatorilor de la Campina din luna decembrie, mai ales ca nu mai fuesem de cativa ani, din motive independente de vointa mea. Cum am primit invitatia pe e-mail, de la prietenul meu Lucian YO9IF, mi-am si facut rezervare pentru cazare, pentru vineri 18 decembrie 2015.

Eu asa mi-am facut acest obicei, cand merg la cate o intalnire de acest fel, sa ajung acolo mai devreme cu cel putin o zi sau cateva zile (3-4), in functie de anvergura intalnirii. Am fost vecin de camera cu Paul YO9CMF, care, ca de obicei a venit insotit de aparatura de comunicatii radio si bineinteles de antene pentru a putea face comunicari. Dupa ce am asistat un pic la el in camera la despachetatul statiilor si la primele legaturi radio, am primit un telefon de la Lucica YO9IF sa ma prezint de urgenta la Radioclub unde o sa am o placuta surpriza. Bineinteles ca m-am prezentat la locul faptei in cel mai scurt timp. Ajuns acolo am fost dus direct la Cercul de Radio din cadrul Clubului Copiilor din Campina – dar acesta va fi un articol separat.

Mai departe, am continuat traditia, mergand la ultimul etaj, in cadrul Radioclubului unde am stat de vorba la o cafea alaturi de cativa radioamatori campineni, ca de obicei. Intre timp ni s-a alaturat si Paul YO9CMF. Am dapanat amintiri placute, iar apoi ne-am retras fiecare pe la “casele” lui.

Sambata de dimineata, am coborat din hotel, in holul cel mare, nu inainte de a lua de la automatul de la receptie un pahar de cafea, unde deja venisera o gramada de participanti, dar continuau sa vina in continuare. Un moment foarte placut a fost cand s-au inmanat diplome copiilor de la Cercul radio si li s-a dat si cate o punga cu cadouri.

M-am uitat sa vad pe cate un prieten pe care nu-l mai ma vazusem de mai mult timp si sa schimbam macar cateva cuvinte.

Dupa orele 12 ne-am retras in sala de la demisolul hotelului, unde s-au decernat tot felul de diplome si cupe. Spre supriza mea, am primit si eu o diploma pe care am scanat-o si am intrudus-o in albumul cu fotografii. La urma, organizatorii, ne-au oferit care o portie de fasole cu carnati, asortati cu muraturi. Au fost la discretie sticle cu apa plata, minerala si sucuri.

Si de aceasta data, a fost o intalnire placuta alaturi de prieteni. Vreau sa le multumesc organizatorilor si pe aceasta cale pentru efortul depus pentru ca noi sa ne simtim bine. O sa le dau curs si la alte invitatii.

Am facut cat mai multe fotografii, dar de data aceasta a fost o mare problema din cauza soarelui care patrundea prin toate geamurile. A fost o vreme placuta ca de primavara cu toate ca eram la mijlocul lunii decembrie.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici:  http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Intalnirea%20traditionala%20anuala%20de%20la%20Campina/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer