You are here

Simpozionul de comunicari stiintifice, “Toamna Radioamatorilor”

Anul acesta am participat pentru a VIII-a oara la acest eveniment. Prima data am venit in 2006, iar din 2008 pana in 2013 inclusiv, am venit in fiecare an. Anul trecut, din motive independente de vointa mea, nu am putut sa particip. Ma bucur ca acum nu am scapat aceasta ocazie de a ma intalni cu prietenii.

In concluzie, pe 27 noiembrie, m-am dus la Gara de Nord si am luat un tren accelerat pana la Buzau; cu o zi mai devreme am luat legatura telefonic cu “Biroul de informatii” al CFR pentru a ma informa de toate trenurile din ziua respectiva in aceea directie. Acum am mers pentru a doua oara la intalnirea de la Buzau cu trenul. Prima data am fost in 2010 cu regretatul Vasile Ciobanita YO3APG. Cum am iesit din gara, primul drum l-am facut vis-a-vis la o covrigarie ca sa cumpar o legatura cu covrigi pentru acasa, conform “indicatiilor” primite. Hi!

M-am intors inapoi in fata garii si am luat autobuzul 8 care m-a lasat in apropiere de locul unde urma sa aibe loc evenimentul, Hotelul Sport B-90. In holul de la intrare ne astepta Ovidiu YO9XC, impreuna cu Andy YO9FGY. M-am dus si mi-am lasat bagajul in camera, dupa care m-am intors in holul de la intrare. Intre timp au aparut: Paul YO9CMF, Dan YO5GHA, Dana YO7HKM, Marian YO3DIU, Relu YO7GDB. Ne-am mutat in restaurant si ne-am pus la discutii, la o bere si o cafea.

Cand au mai aparut si alti radioamatori, dupa ora 19, ne-am mutat la masa care ne astepta pentru cina de vineri seara. Cand atmosfera este placuta nici nu stii cand trece timpul.

Sambata m-am sculat devreme ca sa iau parte la toate actiunile. Am inceput cu micul dejun si o cafea. La o masa langa mine am avut placuta surpriza sa dau cu ochii de: Sergiu YO9AZD, Vasile YO9IE, Sax YO9AFT si Margarit YO9HG. Bineinteles, ca i-am fotografiat si mi-am facut si eu o poza cu ei, singura de altfel de la tot evenimentul. Apoi, am facut o vizita in locul unde era amenajat talciocul unde m-am intalnit cu o multime de prieteni.

Am revenit in sala unde s-au prezentat expunerile participantilor.

A urmat masa de pranz si fuga la gara cu un TAXI, impreuna cu Marius YO3CZW si un radioamator care a coborat la Ploiesti, dar spre rusinea mea un i-am retinut indicativul.

A fost frumos, iar acum ma gandesc la intalnirea de la Campina din luna aceasta (decembrie).

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici:

http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Toamna%20Radioamatorilor%20Buzoieni%202015/index.html

Articolele si albumele cu fotografii de la celelalte editii la care am participat pot fi vazute aici:

2006

http://nini.qsl.ro/?q=node/245

2008

http://nini.qsl.ro/?q=node/237

2009

http://nini.qsl.ro/?q=node/207

2010

http://nini.qsl.ro/?q=node/183

2011

http://nini.qsl.ro/?q=node/159

2012

http://nini.qsl.ro/?q=node/236

2013

http://nini.qsl.ro/?q=node/396

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer