You are here

Intalnirea traditionala – 15 mai 2015

Vineri 15 mai 2015 s-a desfasurat intalnirea traditionala a absolventilor din 1956 ai facultatii de Electronica si Telecomunicatii, IPB.

Durata: intre orele 10:30 - 14:30

Locul: cel obisnuit, la Muzeul UPB din localul Polizu.

Prezenti: Solly Anghel, Nicu Bratcovschi, Mia Bucurescu, Andrei Ciontu, Natalia Cutieru, Nicolae Daia, Relu Millea, Nona Millea, Ioan M. Popescu, Puiu Popovici, Grigore Rogobete, Mimi Sasu, Rodica Şerban, Petre Varlam, Puiu Zaharescu.

Invitati: Vasile Diaconescu (fostul director al Muzeului UPB), Nini Vasilescu (prietenul nostru, radioamator si fotograf)

Gazde: cele trei doamne, angajate ale Muzeului

Tratatia s-a compus din produse aduse de Andrei (vinul), Nona, Daia, Puiu Popovici - respectiv preparate de cele trei doamne de la Muzeu.

Tibi Salantiu a sunat la telefon din Cluj si a transmis salutul clujenilor (Salantiu, Costin Miron, Balanescu) impreuna cu regretul ca nu au putut participa la intalnire.

Relu a prezentat mesajul celor care, din diferite motive, nu au putut participa, printre care Valerica Grabari (din Canada), Costin Miron (din Cluj), Virgil Teodorescu.

Puiu Popovici a facut o prezentare audio-video foarte interesanta despre Claude Shannon, creatorul teoriei informatiei. Expunerea a fost urmarita cu interes si urmata de discutii, intrebari si comentarii. Materialul este imprimat pe un CD, cine doreste poate obtine o copie de la Relu Millea, trimitand un e-mail la amillea@upcmail.ro.

Petrica Varlam a distribuit cateva exemplare din ultima sa carte "Prietenia, dar divin".

Vasile Diaconescu a relatat modul in care a fost inlaturat de la conducerea muzeului, a vorbit despre situatia actuala si demersurile facute pentru asigurarea continuitatii functionarii muzeului.

S-au purtat discuţii pe teme variate, din toate domeniile. S-a reafirmat hotararea ca in mai 2016 să fie organizata aniversarea de 60 de ani de la absolvire, la care vor fi invitati toti cei înca valizi, din toate colturile lumii. A fost fixata data acestei intalniri - vineri 13 mai 2016 (locul va fi anuntat ulterior). Relu s-a angajat sa editeze inca un album jubiliar (al 4-lea din serie) si asteapta materiale, in primul rand de la autorii deja consacrati ! (dar si de la alţii).

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici:  http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Intalnirea%20traditionala%20-%2015%20mai%202015/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer