You are here

Intalnirea traditionala - 30 mai 2014

Vineri 30 mai 2014 s-a desfasurat intalnirea traditionala a absolventilor din 1956 ai facultatii de Electronica si Telecomunicatii, IPB.

Durata: intre orele 10:30 - 14:30

Locul: cel traditional, la Muzeul UPB din localul Polizu.

Prezenti: Solly Anghel, Stefan Bouleanu, Nicu Bratcovschi, Mia Bucurescu, Andrei Ciontu, (?) Cârstev, Nicolae Daia, Radu Dumitrescu, Emil Gheorghe, George Ionescu, Gheorghe Iordache (su sotia), Relu Millea, Nona Millea, Lucian Nica, Ovidiu Olaru (cu sotia), Ioan M. Popescu, Puiu Popovici, Grigore Rogobete, Mimi Sasu, Virgil Teodorescu, Petre Varlam

Invitati: Vasile Diaconescu (fostul director al Muzeului UPB), Nini Vasilescu (prietenul nostru, radioamator si fotograf)

Gazde: cele trei doamne, angajate ale Muzeului

Tratatia s-a compus din produse aduse de Ciontu (vinul), Nona, Daia, Relu - respectiv preparate de Nona si cele trei doamne de la Muzeu.

A fost aclamat primul nonagenar al promotiei, decanul de vârsta Grigore Rogobete.

Profitand de un proiector si un ecran, Puiu Popovici a facut o prezentare PPS ampla cu scene cu "fenneci" - niste animalute foarte simpatice (ca niste mici vulpisoare) si jucause, filmulete facute de el sau preluate de pe internet. Apoi a prezentat filmul despre profesorul Remus Radulet, un omagiu adus de conducerea UPB profesorului (disponibil pentru vizionare / descarcare pe site-ul www.upb.ro - versiunea in limba româna).

Georgica a distribuit textul unei ample poezii din recenta productie proprie (28 martie 2014, 3 pagini) intitulata "De oriunde ti-ar fi obârsia, nu se poate sa nu iubesti Romania" - cu puternic iz patriotic (va fi difuzata ulterior prin e-mail).

Tibi Salantiu a sunat la telefon din Cluj transmitând salutul clujenilor (Salantiu, Costin Miron, Balanescu) impreuna cu regretul ca nu au putut participa la intalnire.

Discutiile s-au purtat pe teme variate, practic fara tente politice... S-a hotarat ca in mai 2016 sa fie organizata aniversarea de 60 de ani de la absolvire, la care vor fi invitati toti cei inca valizi, din toate colturile lumii... Relu s-a angajat sa editeze inca un album jubiliar (al 4-lea din serie) si asteapta materiale de la autorii deja consacrati !

O selectie din fotografiile facute de Relu si de Nini, la care se vor aduga si cele facute de Puiu, pe site-ul "electronica.1956".

Cu salutari cordiale, Relu Millea

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici:  http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Intalnirea%20traditionala%20-%2030%20mai%202014/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer