You are here

Simpozion National YO Jupiter - Mangalia, 9 - 11 septembrie 2005

Dis de dimineata, intr-o frumoasa zi de toamna am luat un tren accelerat din Gara de Nord si dupa citeva ore eram la Mangalia. De aici am luat un microbuz si dupa circa un sfert de ora eram in fata hotelului Scoica din frumoasa statiune Jupiter. A urmat cazarea si apoi o mica plimbare prin statiune.

A urmat somnul de dupa amiaza si apoi seara, masa festiva data de organizatori in frumosul restaurant al hotelului, care ramasese frumos aranjat de la ultima nunta. Intalniri cu prieteni, discutii pana tarziu in noapte. Atmosfera placuta, muzica, dansatoare. A doua zi de dimineata, au inceput lucrarile simpozionului, inscrierea la concursul de creatie tehnica, talciocul. Seara, masa festiva a avut loc tot in acel frumos restaurant al hotelului; aceeasi atmosfera placuta in compania prietenilor. Muzica, dans, dansatoare. Duminica dupa ora 10, cei care au mai ramas au participat la discutii despre radioamatorism. A urmat plecarea catre casa nu inainte de a ne promite ca ne vom intalni si la anul. Multumiri organizatorilor. Tin sa precizez ca pozele nu sunt facute de mine. Am dorit ca aceste frumoase amintiri la care am participat si eu sa nu se uite.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici:  http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Simpozion%20National%20YO,%20Jupiter-Mangalia%209-11%20Septembrie%202005/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer