You are here

De la radio cu galena la radio internet

S-au implinit 80 de ani de radiofonie si radio ramanesc: 1928 - 2008. Sambata 1 noiembrie 2008 am fost sa vizitez acesta expozitie organizata in holul Studiolui de concerte Mihail Jora. Pe langa o frumoasa expozitie cu aparate de radio vechi (aflate in diferite colectii particulare) au avut loc si diferite spectacole oferite de copii si adolescenti, solisti de muzica usoara si populara, etc.

Cand am ajuns in marele hol de la intrare, la o masa, cunoscuta Margareta Pislaru dadea autografe pe CD-urile proprii. Intre timp nu am scapat ocazia de a-i fotografia pe: Corina Chiriac, Cristian Topescu, Florin Silviu Ursulescu. Am cautat sa fac cat mai multe fotografii si aparatelor de radio din expozitie. Multe dintre marcile expuse au trecut si prin mainile mele atunci cand prietenii veneau cu ele la mine sa le repar. Surpriza zilei a fost sa ma intalnesc cu bunul meu prieten Nelu YO3BAA, impreuna cu nepotul si fiica lui cea mica, care lucreaza chiar aici intr-unul din studiourile de la Radio Bucuresti. Profitand de faptul ca in aceasta zi era si “Ziua usilor deschise” am vizitat o parte dintre studiourile de aici.

Marti 4 noiembrie, ca de obicei, m-am dus la Radioclub ca sa trimit / primesc QSL-uri. Aici am stat de vorba cu baietii pana a venit Vasile YO3APG, care ne-a luat sa mergem sa vizitam expozitia din holul Studioului de concerte Mihail Jora. Absolut din intamplare am avut la mine aparatul de fotografiat. Hi! Nu puteam sa scap o asemenea ocazie si sa numai fac cateva fotografii. Cele facute cu aceasta ocazie le-am pus in continuarea celor facute tot aici in urma cu 3 zile. 

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici:

http://nini.qsl.ro/yo3ccc/De%20la%20radio%20cu%20galena%20la%20radio%20internet/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer