You are here

Intalnirea de Sf. Stefan, 27 decembrie 2008

Pentru ca nu puteam sa lipsesc de la ultima intalnire din acest an a radioamatorilor bucuresteni (si nu numai) si pentru ca trebuia sa urmez traditia, pe 27 decembrie 2008 m-am hotarat sa merg dis-de-dimineata la Radioclubul Municipal Bucuresti; de fapt, aceasta intalnire era trecuta de mult in calendarul intalnirilor din acest an. De data asta nu am mai plecat singur din cartier catre destinatie, am mers impreuna cu vecinul Marian YO3DIU, asa ca drumul pe care l-am avut de strabatut mi s-a parut mult mai scurt de aceasta data.

Si in acest an, surpriza a fost sa-l reintalnesc pe nea Gica YO3RB care la cei peste nouazeci si ceva de ani ai domniei sale ne-a onorat cu prezenta. Inca de la inceput am constatat ca de la an la an, la aceste intruniri suntem din ce in ce tot mai putini, ceea ce mi se pare un lucru ingrijorator. Atmosfera placuta si destinsa. Mi-a parut nespus de rau ca nu am putut sa ajung mai devreme de orele 12:30 CFR pentru ca i-am scapat de la pozat pe cei care au venit de la prima ora si au plecat inainte sa ajung eu. De data asta l-am avut in mijlocul nostru si pe Ludwig Till DL5MHQ & HA5IX (QSL manager al landului Bavaria) impreuna cu sotia. Till este originar din Timisoara dar din 1977 este stabilit in Germania. Am inchinat cate un pahar de vin, ne-am urat La Multi Ani! dupa care ne-am dus fiecare pe la casele noastre. Si de acesta data am ramas cu amintiri placute. La despartire ne-am promis sa ne intalnim din nou si la anul.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Intalnirea%20de%20Sf.%20Stefan%202008/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer