You are here

Balul Martisorului, 12 - 14 martie 2010 - Campina

Abia asteptam sa revin in Campina dupa prima mea vizita din decembrie anul trecut. Cand am plecat din Bucuresti ploua destul de bine, dar pentru ca acolo sus este cineva care ma iubeste, pe drum a iesit soarele si vremea a ramas frumoasa tot timpul (3 zile) cat a tinut aceasta intrunire intre radioamatori. Am ajuns pe la ora 13 CFR, am scapat de bagaj si am plecat la o plimbare prin oras.

Dupa cateva ceasuri, timp in care am facut numeroase fotografii, ne-am intors la hotel (Casa Tineretului) si primul lucru pe care l-am facut, am intrebat la receptie cine a mai venit. Asa am aflat ca intre timp venise Paul YO9CMF cu sotia si imediat i-am facut o vizita. La putin timp a venit si Vasile YO3APG cu sotia, dupa care au inceput sa vina si alti participanti la acest eveniment. Pentru o perioada ne-am strans in sala de protocol a hotelului care era pregatita ca pentru oaspeti. Urmatorul drum l-am facut la radiclubul YO9KPB. Discutii, povestiri, amintiri pana pe inserat cand ne-am retras sa mancam ceva la un local frumos din apropiere. Cand cei de acolo "au pus scaunele pe masa" ne-am regrupat din nou in sala de protocol a hotelului unde discutiile au continuat la o cafea si avand o muzica pe fundal. A doua zi ne-am sculat de dimineata, ne-am strans in holul hotelului dupa care ne-am deplasat in sir indian pana la autogara aflata la doi pasi de unde am luat un autobuz pana in comuna Brebu. Aici ne-am dus ca sa vizitam "Complexul istoric" compus din: Biserica, Casa domneasca si zidurile de aparare cu metereze de tragere si poduri de straja. Aceste monumente au fost ctitorite de Matei Basarab si desavarsite de Constantin Brancoveanu. Ne-am continuat excursia de la Brebu cu vizitarea unui localnic posesor al unui cazan de tuica. A urmat intoarcerea la Campina. Seara ne-am strans cu totii in sala de protocol unde a inceput "Balul Martisorului" care a continuat pana tarziu in noapte. Duminca dimineata s-a deschis talciocul si o mini expozitie cu aparate de radio vechi. Cu parere de rau ca timpul a trecut atat de repede ne-am indreptat catre casa. Patru fotografii le-am primit de la Mitica YO9HMB si Florin YO9IIE.

Multumesc familiei Creanga (Dana YO7HKR si Mugurel YO7) care mi-a pus la dispozitie fotografiile facute la Balul Martisorului de la Campina. In acest fel, ale mele si cu ale lor se vor completa reciroc si de aici vor avea de castigat numai cei care le vor privi.

Doua albume cu fotografii ocazionate de acest subiect pot fi vazut aici:

http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Balul%20Martisorului,%2012-14%20Martie%202010%20Campina/index.html

http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Balul%20Martisorului%20%202010%20-%20setul%202/index.html

Trei filmulete legate de acest eveniment pot fi vazute aici:

http://www.youtube.com/watch?v=4_fXcLIZpPg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=DJAabn5caf0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ikN3gkkwRcI&feature=related

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer