You are here

Intalnirea de Sarbatorile Pascale 2024

Dupa intalnirea care a avut loc de Sf. Stefan pe 27 decembrie 2023, intre radioamatori bucuresteni, la Radiclubul Municipal Bucuresti, mai multi radioamatori au venit cu ideea ca sa organizam o asemenea intalnire si cu ocazia Sarbatorilor Pascale din 2024.

Bineinteles, ca mi sa parut foarte interesanta aceeasta idee si de aceea am si pus-o in practica si am stabilit ca sa ne intalnim marti, 7 mai, incepand cu ora 10, la Radiclubul Municipal Bucuresti. Si de aceeasta data am vorbit la telefon cu cat mai multi radioamatori (peste 40 de persoane) ca sa le comunic din timp data si locul intalnirii. Ca sa afle cat mai multa lume despre aceest eveniment am pus anuntul pe Radioamator.ro. dar, din pacate, unii nu au fost in Bucuresti, altii au inceput serviciul, altul avea programare la medic etc. Daca de Sf. Stefan am fost 23 de persoane, acum am fost numai 7 persoane. Dar, chiar si asa, atmosfera a fost foarte placuta, vremea a fost buna si am stat multe ore ca sa schimbam cat mai multe amintiri. Sper ca data viitoare sa fim mai multi participanti.

Mai jos este lista cu cei care au participat, din Bucuresti:

- YO3AF - Florin

- YO3BTM - Dan

- YO3CCC - Nini

- YO3CMY - Adrian

- YO3ES - Elena

- YO3RDM - Adrian

- YO4UQ – Cristian

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi văzut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/2024/Intalnirea%20de%20Sarbatorile%20Pascale%202024/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer