You are here

Targul International Gaudeamus, 26 Noiembrie 2011

Astazi, 26 Noiembrie 2011, este pentru a doua oara cand particip la Targul International Gaudeamus. Si de aceasta data, lume cata frunza si iarba, ca nu aveai unde sa arunci un ac. Foarte multe edituri si lansari de carti.

Am fost si am vizitat standul unde Vasile Ciobanita YO3APG s-a straduit sa prezinte cate ceva legat de radioamatorism. Tot aici i-am gasit pe Cristian YO4UQ care si-a lansat cartea de comunicatii digitale si Jul YO2RO. Apoi am luat tot pavilionul la pas cascand gura pe la diferitele standuri cu carti. De fiecare data merg cu mare placere la expozitiile care sunt gazduite in incinta acestui spatiu expozitional pentru a revedea pentru a nu stiu cata oara, incepand cu 1963 cand aici a avut loc prima EREN (Expozitia Realizarilor Economiei Nationale), pavilionul central dar si celelalte pavilioane de care astazi s-a ales praful de ele. Pentru ca locuiam in apropiere veneam foarte des aici cu prietenii, la toate expozitiile romanesti si straine, sa luam prospecte, sa ne plimbam si sa admiram exponatele.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Targul%20International%20Gaudeamus%2026.11.2011/index.html

 

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer