You are here

Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, Promotia 1956

Vineri 25 Mai 2012, la Muzeul Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti, in sala Nicolae Vasilescu-Karpen, a avut loc intrunirea bi-anuala a primei promotii de ingineri electronisti – promotia 1956 – Facultatea de Electronica si Telecomunicatii.

De-a lungul timpului am inceput sa cunosc mai multe persoane din acest select grup fara sa stiu ca se cunosc intre ei. Ulterior am aflat ca au fost colegi de facultate. Astfel, i-am cunoscut pe: dl. Andrei Ciontu YO3FGL, dl. Ovidiu Olaru YO3UD, d-na Nona Millea si dl. Aurel Millea.
In urma cu cateva saptamani am reusit sa port o discutie la telefon cu d-na Mia Bucurescu si cu mare bucurie am aflat ca si Domnia Sa face parte din acest grup. Din intamplare d-na Mia Bucurescu a lucrat pentru o perioada scurta in cadrul aceeluias Colectiv de aparate electronice din cadrul ICSPM unde am lucrat si eu, deci am fost colegi de serviciu. Am tacut din gura, am luat legatura cu dl. Ciontu – organizatorul intrunirii – si l-am intrebat (rugat) daca pot veni si eu la aceasta intrunire. Dansul mi-a spus ca ma asteapta cu mare placere. De ce am tinut neaparat sa particip si eu? Pentru ca in acest fel am putut sa ma reintalnesc cu d-na Mia Bucurescu dupa 26 de ani. Totodata a fost un bun prilej sa-i cunosc si pe ceilalti Domni si Doamne din acest “distins grup”.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici:  http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Facultatea%20de%20Electronica%20si%20Telecomunicatii,%20Promotia%201956/index.html

 

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer