You are here

Intalnirea traditionala de la Pitesti din luna mai, 2023

Deoarece imi doream ca si anul aceesta sa merg la “Intalnirea traditionala de la Pitesti din luna mai” mi-am facut mai multe planuri de a ajunge acolo. Am intrebat in stanga si in dreapta, mai multi prieteni radioamatori, daca merg la Pitesti la intalnirea radioamatorilor din 20 mai, dar fiecare avea alte trasee. Cu doar trei zile inainte de data cand trebuia sa ajung la Pitesti am rezolvat problema, stabilind cu Costica YO3IRC data si locul unde ne intalnim ca sa plecam la drum. Cu o seara inainte am primit informatia ca o sa mearga cu noi si Dan YO3DSM.

Odata ajuns la destinatie, am inceput sa ma intalnesc cu foarte multi prieteni si sa stam de vorba cum facem de fiecare data, pentru ca aceeste intalniri sunt metodele pentru a ne intalni din timp in timp si sa socializam, cum se spune in ziua de azi. Ca de obicei, am cautat sa fac cat mai multe fotografii ca sa ramana cat mai multe amintiri. Mi-a fost frica sa nu ne strice vremea intalnirea; asta dupa ce auzisem prognoza pentru ziua respectiva; vremea a fost ideala pentru intalnirea nostra.

Dupa cateva ore petrecute intr-o atmosfera placuta alaturi de prieteni la sediul Radioclubului Pitesti am plecat catre restaurantul „La Tuciuri”, unde am mai fost in urma cu doi ani. Ne-am asezat la masa am comanda fiecare ce a vrut sa manance si a inceput o ploaie torentiala. Noroc ca la masa la care am stat, nu ne-a plouat o picatura. Cand am plecat se oprise ploaia, iar cand am ajuns pe autostrada Pitesti-Bucuresti, era soare si uscat pe jos pentru ca acolo nu plouase deloc. 

Si de aceeasta data activitatile s-au desfasurat in aceeasi locatie, ca si in anii anteriori, la sediul C.S.M. Pitesti, str. Costache Negri, nr. 26, langa Bazinul Olimpic din Parcul Strand.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi văzut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/2023/Intalnirea%20traditionala%20de%20la%20Pitesti%20din%20luna%20mai%2C%202023/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer