You are here

CONCERT CAMERAL

Miercuri, 1 martie 2023, orele 19, la Palatul Suțu, a XXV-a Stagiune Muzicală ”Iosif Sava” a Fundației ACCUMM a continuat cu un concert cameral în care publicul s-a aflat față în față cu trei foarte tineri muzicieni.

Violonista Ștefania Turcu, violistul Ionuț Bârjovanu și pianistul Valențiu Constantin Grigorescu, elevi ai Colegiului Național de Muzică ”George Enescu” din București s-au reunit într-un trio și, sub îndrumarea profesoarei lor - doamna Mihaela Ciuplea, își oferă reciproc bucuria unei colaborări muzicale care le îmbogățește experiența artistică și umană. Fiecare dintre cei trei are câte un palmares individual impresionant de premii și apariții scenice. Cu acest bagaj, alegerea lor de a cânta împreună este dovada unei abordări inteligente, menită a le oferi o perspectivă complexă asupra importanței cruciale a comunicării, în general și prin muzică. Cei trei au interpretat două trio-uri dintre cele mai celebre, semnate de Mozart și Beethoven.

La început de martie și, poate, de primăvară, prezența tinerească și plină de energie a trio-ului, a constituit, pentru toți cei ce sau aflat în spațiul pus cu generozitate la dispoziție de Muzeul Municipiului București, o bucurie.

Sursa: Fundatia ACCUMM

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi văzut aici:

http://nini.qsl.ro/yo3ccc/2023/CONCERT%20CAMERAL/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer