You are here

Intalnirea traditionala de la Pitesti din luna mai, 2022

Imi doream ca si anul aceesta sa merg la “Intalnirea traditionala de la Pitesti din luna mai” si de aceea mi-am facut mai multe planuri de a ajunge acolo, dar fiecare incercare a fost sortita esecului; un prieten nu a putut sa mearga avand alta treaba, altul a spus ca mergem, dar nu l-am mai gasit la telefon, altul... nu mai spun ca nu vreau ca sa vorbesc urat.

Am inceput ca sa ma gandesc la doua variante: prima, sa ma duc la o autogara si sa merg cu un maxi-taxi, sau varianta doi, sa merg la Gara de Nord si sa iau un tren. Norocul meu a fost ca, cu o seara inaintea plecarii (27 mai) am primit un SMS de la Mihai YO3JOS prin care imi spunea ca daca vin maine pe Pitesti sa ii aduc carnetul de membru al radioclubului. L-am sunat, i-am spus ca vin, l-am intrebat cu ce vine la Pitesti si mi-a spus ca vine cu trenul de la ora 7:34; i-am spus ca ne vedem maine, la Pitesti. Dupa ce am inchis telefonul sotia mi-a spus ca cel mai bine ar fi sa merg cu el cu trenul. Imediat l-am sunat din nou pe Mihai YO3JOS si i-am dat vestea cea mare ca m-am hotarat ca sa ne vedem maine in Gara de Nord. La ora stabilita, ne-am intalnit, ne-am cumparat biletetele calatoriei, ne-am suit in tren si am stat de vorba pana la Pitesti; nu mai mersesem de foarte multi ani pe ruta Bucuresti - Pitesti. Am ramas placut surprins cand am vazut ce frumos au reamenajat gara. De la gara din Pitesti pana la locul unde a avut loc intalnirea am mers peste o jumatate de ora pe jos, fiind ceva distanta de parcurs. Odata ajuns la destinatie, am inceput sa ma intalnesc cu foarte multi prieteni si sa stam de vorba. Ca de obicei, am cautat sa fac cat mai multe fotografii ca sa ramana cat mai multe amintiri. Mi-a fost frica sa nu ne strice vremea intalnirea; asta dupa ce auzisem prognoza pentru ziua respectiva; vremea a fost ideala pentru intalnirea nostra. Dupa cateva ore petrecute intr-o atmosfera placuta si prieteneasca la sediul Radioclubului Pitesti am plecat catre casa. La plecarea de la intalnirea de la Pitesti, unde am stat pana a plecat lumea acasa, am facut iar o plimbare pe jos pana la gara. Si la dus si la intors, am scurtat drumul trecand prin curtea autogarii. Cand ne-am intors, cand am ajuns in curtea autogarii, am schimbat putin traseul, ocolind cladirea principala prin partea dreapta unde erau cateva terase unde am stat la bere rece, la umbra, pentru ca mai aveam timp suficient pana la plecarea trenului. De la terasa, ne-am continuat drumul pana la gara, ne-am cumparat bilete si am plecat catre Bucuresti.  

Si de aceeasta data activitatile s-au desfasurat in aceeasi locatie, ca si in anii anteriori, la sediul C.S.M. Pitesti, str. Costache Negri, nr. 26, langa Bazinul Olimpic din Parcul Strand.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi văzut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Intalnirea%20traditionala%20de%20la%20Pitesti%20din%20luna%20mai,%202022/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer