You are here

Moment memorabil: Concert Bebe Astur și Andreea Lupașcu

Bebe Astur a revenit după o lungă perioadă de pandemie. În data de 23 iulie 2021 a concertat la clubul “Ca-n Vama” alături de Andreea Lupașcu. Înafara concertelor obișnuite, marca Bebe Astur și Andreea Lupașcu, au apărut și invitații: Geogiana Dumitru, Diana Frîncu, Mitra Roshanian, într-o atmosferă incendiară atât din punct de vedere al temperaturii cât și din punct de vedere al stării sufletești a publicului care a participat la acest concert.

În deschidere, regizorul Andrei Goci a anunțat lansarea celui de-al șaselea episod al Istoriei Sentimentelor, al cărui protagonist este Bebe Astur. În prima parte a episodului (accesibilă aici https://youtu.be/QqVTMLOHVnM ), Bebe Astur prezintă aspecte din viata și cariera sa, iar în a doua parte (accesibilă aici: https://youtu.be/FD4McfNoULc) prezintă momente ale Revoluției din 1989 trăite personal de către el. Regizorul Andrei Goci și actrița Miruna Goci cu a lor casă de producție GOANI PRODUCTION Cinema au demarat un proiect de mare succes, proiect în care au fost și în continuare vor fi prezentați mari oameni de spirit și cultură ai României.

Prima invitată a acestui concert, Mitra Roshanian, o studentă a lui Bebe Astur, ne-a demonstrat atitudine și corectitudine muzicală. Diana Frîncu, următoarea invitată, a ridicat publicul în picioare. Ce-a de-a treia invitată a serii a fost Georgiana Dumitru, care ne-a prezentat un recital plin de nerv și sensibilitate. Concertul a continuat cu Bebe Astur și Andreea Lupașcu, prezentând atât piese  aflate pe cel mai recent EP al lor, cum sunt: “Gânduri” și “Te iubesc mereu”, cât și piese ale grupului Solaris, compuse de Bebe Astur: “Umbre de miracol”, “Floare tristă”, etc. Concertul a continuat cu piese de blues, rock‘n’roll și heavy metal care au făcut ca publicul chiar să danseze!

Printre spectatori s-au aflat: scriitoarea Mariana David, promoterul Nini Vasilescu, regizorul Andrei Goci, actrița și jurnalista Miruna Goci, superbul muzician Deny Crainiceanu.

Această reîntâlnire cu publicul și cu prietenii a fost o adevărată sărbătoare culturală care sperăm să se repete cât mai curând!

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi văzut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/CONCERT%20ROCK%20-%2023%20iulie%202021/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer