You are here

CONCERT ANIVERSAR - BEBE ASTUR ȘI INVITAȚII

De ce concert aniversar? Pentru că Bebe Astur ocupându-se foarte mulți ani de studenți a simțit nevoia să îi scoată pe scenă pe aceștia în fața Marelui Public, respectând un principiu care spune: “dacă nu ești pe scenă în fața publicului, ești nimeni din punct de vedere artistic”, drept pentru care a transformat această tabăra de creație într-un moment artistic cu mare impact la public.

După 4 ani a invitat în acest concert aniversar studenți prezenți în mai multe ediții ale taberei de creație. Așa am avut ocazia să îi vedem performând pe următorii artiști: Maria Soare, interpreta de folclor autentic, Diana Frîncu, o interpretă pop-rock de mare sensibilitate, Georgiana Dumitru, o interpretă tot pop-rock de mare forță, Beatrice Albu, care a revenit după doi ani cu aceeași mare forță, Iris Petre, care cântă cu vocea și chitara și care ne-a încântat și cu performanțele ei coregrafice, Daniela Chiriță, o tânără începătoare în ale chitării care ne promite o evoluție consistentă, Andrei Astur (backing vocal), un personaj care înafară de cântat aduce un plus de forță și imagine prin atitudinea sa scenică.

Momentul culminant al acestui spectacol aniversar a fost prezentat de Andreea Lupașcu, venind în fața Publicului cu momente din diverse genuri muzicale prin care a demonstrat ce înseamnă un muzician total.

În prima parte a spectacolului toți aceștia au cântat individual fiind acompaniați de negative orchestrale create de Bebe Astur, după care au revenit în scenă cântând împreună cu Bebe Astur, performând la cel mai înalt nivel, cântând atât piese consacrate cât și compoziții ale aceluiași Bebe Astur. Doritorii pot asculta și viziona momente din taberele de creație “Bebe Astur și invitații” pe youtube și pagina de facebook cu același nume.

Toți aceștia au fost îndrumați de-a lungul timpului de Bebe Astur, prin crezul lui care spune: “După noi trebuie să mai cânte cineva în Țara Românească”.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi văzut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/CONCERT%20ANIVERSAR%20-%20BEBE%20ASTUR%20SI%20INVITATII/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer