You are here

GALA LAUREATILOR 2019

Anul aceesta GALA LAUREATILOR organizata de Federatia Romana de Radioamatorism a avut loc sambata, 14 decembrie 2019, incepand cu ora 10:00, in sediul Ministerului Tineretului si Sportului.

La aceasta ceremonie, devenita deja traditionala, au fost premiati sportivii anului 2019 si campionii principalelor concursuri organizate de F.R.R. in cursul anului pe care il incheiem.

Aflasem de data aceestui eveniment cu ceva timp in urma, in urma unei discutii pe care am avut-o la telefon cu Dan YO9FNP, care m-a invitat ca sa particip si eu si mi-am trecut-o in “agenda de lucru” ca nu cumva sa uit. In prealabil, am dat cateva telefoane la mai multi prieteni ca sa stiu daca vin si ei acolo, pentru a lua cu mine mai multe QSL-uri pe care le aveam pregatite ca le dau; este vorba de Vasile YO3DAX si Zoli YO4WZ. Aveam un colet cu QSL-uri din Ungaria, de la radioclubul din Budapesta, ca sa-l dau la Federatie pentru expedierea la radioamatorii din YO. Pe cele pentru radioclubul din Bucuresti le-am dus mai de mult. In tramvai, in timp ce mergeam catre Gala Laureatilor, stateam pe scaun si mi-a venit ideea ca ma uit din nou pe QSL-urile din pachet. Asa am gasit mai multe QSL-uri, pe care le-am pus de-o parte, cele mai multe pentru Alex YO9HP si pe care le-am dat cand ne-am intalnit in sala, la minister. Coletul cu QSL-uri i le-am dat lui Marius YO3CZW. A fost foarte frumos ca am putut ca sa ma reintalnesc cu mai multi prieteni si sa stam de vorba.  

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi văzut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/GALA%20LAUREATILOR%202019/index.html  

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer