You are here

Intalnire intre radioamatori si CB-isti - 12.10.2019

Dupa ce am participat la cele doua intalniri de anul trecut, care au avut loc in luna mai si in luna octombrie, o asteptam cu mare interes pe urmatoarea de anul aceesta.

Din anumite motive, cea din luna mai nu a mai avut loc si de aceea o asteptam cu sufletul la gura pe cea de acum, pentru ca imi era frica, ca daca nu se va tine acum cand este aceeasta vreme deosebit de frumoasa, nu o sa ne mai intalnim anul aceesta si o sa trebuiasca sa mai asteptam pana in luna mai 2020. In urma cu vreo saptamana am primit vestea mult asteptata de la Misu “Ilioara”, care mi-a spus ora si data exacta, cand sa ma prezint la aceest eveniment.

Chiar daca intalnirea a fost in al doilea week-end, sambata, 12 octombrie, vremea a fost foarte frumoasa si nu ne-a stricat placerea de a sta cat mai mult timp in aer liber la o discutie, alaturi de o cafea, vin rosu, visinata, apa minerala, Pepsi si bineinteles ceva de mancare; fiecare ce a dorit sa consume. Ca si anul trecut, deja, salivez cand scriu aceeste randuri.

Din cate stiu, si de data aceeasta tot Marian “Sura Mare” s-a ocupat de organizare. Am inteles ca in aceeasi zi mai era organizata o intalnire in alta parte si de aceea a fost o participare mai modesta, unii participanti plecand dupa cateva ore de la sosire. Sa speram ca la urmatoarea intalnire, care inca nu se stie cand va fi, sa fie o participare mai mare. Si de aceeasta data Misu “Ilioara”, gazda noastra, spera ca participantii s-au simtit bine si vor onora si urmatoarele invitatii.  

Din cate am vazut, toti participantii au fost foarte incantati de idee si au propus sa o repetam cat de curand.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici:

http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Intalnire%20intre%20radioamatori%20si%20CB-isti%20-%2012.10.2019/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer