You are here

Festivitatea de deschidere a anului universitar 2019 - 2020 la UNEFS

Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti si-a deschis portile pentru anul universitar 2019-2020 in data de 1 octombrie.

Evenimentul a avut loc in sala de Marmura a universitatii, sala ce a gazduit de-a lungul anilor festivitatile de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa personalitatilor precum: Ivan Patzaichin, Ion Tiriac, Jaques Rogge sau Alberto Gualtieri.

In fata cadrelor didactice, a studentilor, masteranzilor cat si doctoranzilor, consiliul de administratie a universitatii format din: Rector - prof. univ. dr. Florin Pelin, Decan FEFS - prof. univ. dr. Alina Daniela Moanta, decanul facultatii de kinetoterapie - prof. univ. dr. Mariana Cordun, director general administrative - dr. ing. Dumitru Porumb, a prezentat invitatul de onoare al festivitatii, presedintele COSR, Mihai Covaliu.

Dupa discursul rectorului prof. univ. dr. Florin Pelin si a presedintelui COSR, Mihai Covaliu care au urat un bun venit noilor student, echipa de gimnastica ritmica a avut un moment artistic terminat cu ropote de aplauze.

Pentru ca performanta este rasplatita la UNEFS, a urmat premierea celor mai merituosi studenti si masteranzi ai anului universitar trecut. Premierea a fost facuta de decanul facultatii de educatie fizica si sport, prof. univ. dr. Alina Daniela Moanta.

A urmat momentul artistic oferit de echipa de majorete a universitatii, tripla campiana nationala, echipa fiind antrenata de fosta campioana olimpica la gimnastica, Silvia Stroescu.

Decanul facultatii de kinetoterapie, prof. univ. dr. Mariana Cordun, a premiat studentii si masteranzii cu rezultate deosebite in anul universitar 2018-2019.

Festivitatea s-a terminat cu urarile de succes oferite de catre presedintele COSR, domnul Mihai Covaliu, care a si sunat primul clopotel al noului an universitar.

Sursa: Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Festivitatea%20de%20deschidere%20a%20anului%20universitar%202019%20-%202020/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer