You are here

Intalnirea traditionala de la Pitesti din luna mai, 2019

In urma cu vreo cateva saptamani, intr-o discutie telefonica pe care am avut-o cu Augustin YO7AQF mi s-a confirmat din nou, ceea ce stiam, ca in ultimul week-end din luna mai este intalnirea radioamatorilor, devenita deja traditionala, care are loc ca de obicei, la Pitesti.

Si de aceeasta data, i-am spus lui Augustin YO7AQF sa puna anuntul pe Radioamator.ro ca lumea sa fie informata din timp, iar cei care doresc sa participe la aceeasta intalnire, sa stie cum sa-si planifice timpul necesar.

De data aceesta am facut un echipaj din patru persoane: Florentin YO3FEW, Iulia YO3HZE (sotia lui Florentin), Lucica YO3IWZ si subsemnatul, Nini YO3CCC. Sambata, 25 mai 2018, la ora stabilita ne-am pus la drum; am mers pe autostrada Bucuresti – Pitesti si la fel ca anul trecut, pe la ora 9:30 am ajuns la destinatie, la sediul C.S.M. Pitesti, str. Costache Negri, nr. 26, langa bazinul olimpic din parcul Strand (aceeasi locatie ca si in anii anteriori).

Simpozionul si Targul Radioamatorilor, este organizat de radioamatorii pitesteni cu prilejul sarbatorii "ZILELE ORASULUI PITESTI".

Ajuns la destinatie m-am intalnit cu multi prieteni radioamatori cu care nu ma intalnesc decat cu ocazia aceestor evenimente: simpozioane, talciocuri, intalniri zonale etc. Vremea a tinut si de aceeasta data cu noi, a fost foarte frumoasa. Cei care au participat ii puteti vedea in fotografiile din album; am cautat sa ramana cat mai multe amintiri frumoase. Felicitari organizatorilor.
 

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici:  http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Intalnirea%20traditionala%20de%20la%20Pitesti%20din%20luna%20mai,%202019/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer