Pana in decembrie 2009 nu fusesem in Campina niciodata, nu ca nu as fi dorit, ci pentru ca nu s-a putut. Nu am avut cum sa vin la intalnirile care au avut loc aici, datorita serviciilor pe care le-am avut, nu eram liber cand se organizau intalnirile de aici. Din 2009 cand am venit aici pentru prima data, datorita regretatului Vasile YO3APG, anul cesta am venit pentru a XII-a oara.
Asa dupa cum am mai spus, din motive independente de vointa mea, pana la varsta de 57 de ani nu am pus piciorul in Campina; de fiecare data am stat cate doua sau trei zile. De atunci m-am indragostit de acest oras si acum caut sa recuperez din urma. Hi! Conform obiceiului, de fiecare data vin de vineri pe la pranz, ma cazez, dupa care ies ca sa fac o mica plimbare prin oras si sa beau o cafea.
In 2010 am fost de trei ori, la trei intalniri: Balul Martisorului, Field Day si intalnirea traditionala din luna decembrie.
De prima data cand am ajuns in Campina si pana acum, de fiecare data m-am cazat numai la Hotelul Tineretului, care face parte din Casa Tineretului, o cladire multifunctionala. Mi-a placut foarte mult ideea cum a fost conceputa aceeasta cladire si de aceea am cautat ca sa-i fac cat mai multe fotografii. Inaugurarea oficiala a cladirii a avut loc pe 15 ianuarie 1983. In partea din fata (catre strada) are un hol foarte mare (se urca niste trepte si se intra de la strada) unde se pot organiza foarte multe evenimente: expozitii, sala de dans, am vazut odata copii care se antrenau pentru cursuri de karate etc. In holul mare, in partea dreapta, este o scara lata care urca la etaj, unde se pot face expozitii si sunt niste sali mai mici unde se pot face diferite sedinte. La aceeste sali se poate ajunge si pe o scara mai mica, aflata in partea opusa a scarii mari, in partea stanga a holului mare. Din aceest hol mare, la mijlocul lui, prin doua usi, se poate intra intr-o sala de spectacol, aflata la demisol. In partea dreapta a cladirii, este hotelul. Se urca niste trepte, se intra intr-un hol, unde, cum intri in partea stanga, este receptia. Cum se intra de afara in holul receptiei, drept in fata este un mic perete cu geamuri si o usa prin care se poate intra in holul aceela mare. De la receptie, se pleaca catre scara care urca la etaj ca sa te cazezi (sunt trei etaje), sau se coboara o mica scara unde se intra intr-o incapere, unde se pot organiza diferite petreceri. Tot aici sunt si bucatarii si grupuri sanitare. Din aceeasta sala de petreceri se poate intra in sala de spectacol. Sub sala de petreceri, sunt niste incaperi unde sunt mai multe camere unde se pot face intretinerile la partile mecanice, electrice, electronice, ale complexului. Aici se poate intra numai de afara. In lateralul cladirii, in partea stanga, la demisol este un bar, avand intrarea de afara.
Asa dupa cum am mai spus, mi-a placut foarte mult ideea care a stat la baza realizarii aceestei cladiri, arhiectura ei, dar si multele ei incaperi unde se pot realiza multe evenimente.
Aceeasta cladire a fost construita de ICIM Brasov, Grupul de Santiere 4 Prahova.
Aici trebuie ca sa-i amintesc si pe cei doi radioamatori, prietenii mei, dl. Vasile Pestritu YO9IE, care, atunci, cand s-a realizat cladirea era director tehnic la toate grupurile de santiere si dl. Florin Buda YO9IIE, directorul actual al hotelului.
In urma cu foarte multi ani, in revista Tehnium nr. 11 din 1984, am citit un articol despre aceeasta cladire, pe care l-am scanat si il gasiti in ultima fotografie din album. Merita citit.
Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/
Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer