You are here

Întâlnirea de la Muzeul Politehnica - 19 octombrie 2018

În ziua de 19 octombrie 2018 a avut loc o nouă întâlnire a absolvenților facultății de Electronică și Telecomunicații promoția 1956, din seria tradițională a revederilor bianuale pe care le respectă întocmai.

Cei opt participanți au fost prezenți, ca de obicei, la Muzeul Tehnic al UPB din str. Polizu, care și de data aceasta a fost o gazdă plăcută și primitoare. Au participat: Radu Dumitrescu, Valerian Grabari, George Ionescu, Aurel Millea, Nona Millea, Mimi Sasu, Petre Varlam, Puiu Zaharescu. Invitați: Nini Vasilescu, și Aurel Tudorache (directorul Muzeului). Au fost scuzați Mia Bucurescu (suferindă), Lucian Nica (prezent la o lansare de carte, la care a fost coautor), Ion M. Popescu.

S-a păstrat un moment de reculegere în memoria colegului dispărut recent, Nicolae Bratcovschi.

D-l Petrică a făcut o prezentare a cărții scrise recent de el „Iubirea, împlinirea vieții” (415 pagini), prefațată de colegul dănsului d-l Puiu Popovici, o analiză exhaustivă și multi-laterală a acestui sentiment. Apoi a distribuit câteva exemplare ale cărții, celor doritori.

D-na Nona a vorbit despre ultimele două volume ale lucrării „Electronica românească, o istorie trăită”, care vor fi în curând tipărite.

D-l Georgică a anunțat postarea pe Internet a unui blog personal unde vor putea fi regăsite majoritatea poeziilor și prozei din producția proprie: https://georgeionionescu.blogspot.com/

Dl. Relu (Aurel) și-a sărbătorit cea de-a 86-a aniversare a zilei de naștere, ocazie cu care d-na Mia (deși absentă) i-a compus o poezie.

D-l Tudorache i-a felicitat pe participanți și i-a asigurat că oricând Muzeul Tehnic al UPB va găzdui cu plăcere următoarele întâlniri.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi văzut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Intalnirea%20de%20la%20Muzeul%20Politehnica%20-%2019%20octombrie%202018/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer