You are here

Deschiderea Anului Universitar 2018-2019 la UNEFS

Luni, 1 octombrie, a avut loc festivitatea de deschidere a Anului Universitar 2018-2019 la Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti.

Pe langa Consiliul de Administratie format din Rectorul UNEFS, prof.univ.dr. Florin Pelin, Presedintele Senatului, prof.univ.dr. Viorel Cojocaru, Prorectorul universitatii, prof.univ.dr. Vasilica Grigore, Decanul facultatii de educatie fizica si sport, prof.univ.dr. Alina Daniela Moanta, Decanul facultatii de kinetoterapie, prof.univ.dr. Mariana Cordun a participat si invitatul de onoare, campionul european, mondial si olimpic, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Român, domnul Mihai Covaliu.

Dupa alocutiunile celor din prezidiu si intonarea imnului national al Romaniei si Gaudeamus Igitur, au fost premiati cei mai merituosi studenti de la licenta cat si de la master. Au fost premiati 14 studenti, ocupantii locului I la toate programele de invatamant.

De asemenea a participat cu un program artistic si echipa de majorete a UNEFS-ului, care ne-a incantat cu un moment deosebit. Echipa infiintata in anul 2015, este tripla campioana nationala si este condusa de colega noastra, campiona olimpica la gimnastică Silvia Stroescu.

Au mai fost prezenti cu un moment artistic studentii nostri din echipa de dans sportiv care au prezentat un dans flamenco.

In finalul evenimentului, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Român, domnul Mihai Covaliu a sunat primul clopotel care a deschis oficial anul universitar.

Sursa: Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Deschiderea%20Anului%20Universitar%202018-2019%20la%20UNEFS/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer