You are here

Intalnirea traditionala de la Pitesti din luna mai, 2018

In urma cu vreo doua saptamani intr-o discutie telefonica pe care am avut-o cu Augustin YO7AQF mi s-a confirmat ceea ce stiam, ca in ultimul week-end din luna mai este intalnirea radioamatorilor, devenita traditionala, care are loc ca de obicei, la Pitesti. I-am spus lui Augustin YO7AQF sa puna anuntul pe Radioamator.ro ca lumea sa fie informata din timp, iar cei care doresc sa participe la aceeasta intalnire, sa stie cum sa-si organizeze totul din timp.

Anul aceesta am facut un echipaj din trei persoane: Florentin YO3FEW, Costica YO3CCB si eu, Nini YO3CCC. Sambata, 26 mai 2018, la ora stabilita ne-am pus la drum; am mers pe autostrada Bucuresti – Pitesti si pe la ora 9:30 am ajuns la destinatie, la sediul C.S.M. Pitesti, str. Costache Negri, nr. 26, langa bazinul olimpic din parcul Strand (aceeasi locatie ca si in anii anteriori).

Simpozionul si Targul Radioamatorilor, este organizat de radioamatorii pitesteni cu prilejul sarbatorii "ZILELE ORASULUI PITESTI".

Ajuns la destinatie m-am intalnit cu multi prieteni radioamatori cu care nu ma intalnesc decat cu ocazia aceestor evenimente: simpozioane, talciocuri, intalniri zonale etc. Vremea a tinut si de aceeasta data cu noi, a fost foarte frumoasa. Cei care au participat ii puteti vedea in fotografiile din album. Felicitari organizatorilor.
 

 

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Intalnirea%20traditionala%20de%20la%20Pitesti%202018/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer