You are here

Intalnirea radioamatorilor bucuresteni de Sf. Stefan 2017

Asa cum a devenit o traditie de foarte multi ani, radioamatorii din Bucuresti au ultima intalnire din anul in curs pe data de 27 decembrie, de Sf. Stefan.

De foarte mult timp asteptam aceasta intalnire, la fel cum astept si celelalte intalniri la care particip de foarte multi ani cu aceeasi mare placere. Este o intalnire la care poate participa oricare radioamator, indiferent din ce zona a tarii este. Fiecare participant poate veni de acasa cu ce vrea sa serveasca pe timpul intalnirii: cafea, suc, mancare etc.

De-a lungul timpului ne-am intanit in mai multe locatii: undeva langa Piata Amzei, in curte la INCAS-Militari etc.; mare pacat ca pe vremea aceea nu am avut un aparat foto digital ca acum, ca sa fac fotografii, asa ca am pierdut acele amintiri. 

Acum, aceste intalniri au loc la Radioclubul Municipal din strada Popa Tatu, acolo unde ne strangem in fiecare zi de marti si sambata.

Si anul acesta am fost serviti cu cate o tuica fiarta, adusa si preparata de nea Vasile YO3AAJ.

Atmosfera a fost foarte placuta, iar timpul a trecut destul de repede, ca de obicei.

Dupa ora 14 s-a incheiat si aceasta intalnire intre radioamatori. Ajunsi in strada, cei care mai eram - unii au plecat mai devreme, in functie de programul fiecaruia - ne-am luat la revedere, ne-am urat “Sarbatori fericite!” si sa ne vedem cu bine in anul care vine. Imediat l-am intrebat pe Cristi YO9FLL in ce parte merge, iar el mi-a raspuns ca trebuie sa ajunga undeva pe langa Magazinul Unirea. Pentru ca era o vreme superba afara pentru luna decembrie, parca urma sa vina primavara, l-am intrebat daca se grabeste, iar el mi-a raspuns ca nu are o ora stabilita. Evident ca nu puteam sa scap o asemenea ocazie de a face o mica plimbare pe jos de cativa kilometri, dar si sa mai stam de vorba, asa ca m-am oferit sa-l insotesc pana la destinatie. Dupa putin timp Cristi YO9FLL a venit cu o propunere de a ne opri undeva la o cafea. I-am spus ca sunt de acord, numai sa vedem unde putem gasi locul potrivit. Am mers, am stat de vorba, iar cand am ajuns in pasajul de la Universitate, mi-am adus aminte ca acolo este o cafenea. Ne-am dus acolo, am baut o cafea si am mai stat vreo doua ore de vorba, dupa care am plecat iar la drum, am trecut pe langa Magazinul Unirea si am mai mers pana langa Bibioteca Nationala, unde cu parere de rau a atrebuit sa ne luam la revedere.

Ajuns acasa, dupa ce am vazut pozele, m-am gandit sa vad cam cati participanti am fost anul acesta, iar in urma socotelilor am ajuns la numarul 19. Hi!  

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici:  http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Intalnirea%20Traditionala%20de%20Sf.%20Stefan%202017/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer