You are here

Festivalul Internaţional “Johann Strauss”, la Muzeul Naţional CotroceniCea de-a 16-a ediţie a Festivalului Internaţional „Johann Strauss” se desfăşoară, în perioada 20-27 august 2017.

Muzeul Naţional Cotroceni a găzduit astăzi, 22 august 2017, Concertul Familia Strauss şi Iosif Ivanovici, cu Iosif Ion Prunner şi Cvartetul Artmusik, eveniment organizat în cadrul cadrul celei de-a XVI-a ediţii a Festivalului Internaţional "Johann Strauss", serie intrată în tradiţia manifestărilor de gen din România. De la ora ora 18:00, în Salonul Cerchez s-a desfasurat un concert în care au evoluat Iosif Ion Prunner, Iosif Ivanovici şi Cvartetul Artmusik.

Prin acest eveniment se continuă  frumoasa colaborarea dintre Muzeul Naţional Cotroceni şi Asociaţia Română a Iubitorilor Valsului Johann Strauss.

„Muzica care a încântat societatea vieneză a secolului trecut a dobândit o viaţă proaspătă la renumitele concerte moderne de la Viena, ceea ce face ca aceste melodii să fie astăzi mai populare ca oricând. Melodii antrenante au încântat publicul, creând farmecul unei săli de bal vienez."

Sursa: Muzeul Naţional Cotroceni 

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Concert%20Familia%20Johann%20Strauss%20si%20Iosif%20Ivanovici%20cu%20Iosif%20Prunner%20si%20Cvartetul%20ARTMUSIK/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer