You are here

Ziua de nastere a lui Cornel Chiriac - 2017

Sambata, 6 mai 2017, un grup de 8 simpatizanti al lui Cornel Chiriac, ne-am strans la Cimitirul Reinvierea din Bucuresti pentru a aprinde o lumanare si a depune o floare la mormantul acestuia.

De obicei ne intalneam pe 9 mai, cand era ziua lui de nastere, dar pentru ca anul acesta 9 mai cadea intr-o zi de marti, am hotarat ca sa ne intalnim cu 3 zile mai devreme. Ne-am gandit ca este mai bine in week-end decat in timpul saptamanii.

Poate ca daca vremea ar fi fost mai frunoasa ne-am fi strans mai multi. Si eu am stat si m-am gandit de mai multe ori daca sa plec de acasa. Pana la urma mi-am luat umbrela si m-am prezentat la locul de intalnire. Bineinteles ca nu am folosit-o, a batut un pic vantul dupa care a iesit soarele. Si de data asta vremea a tinut cu noi.

Trei zile mai tarziu Cornel Chiriac ar fi implinit 75 de ani. Am stat impreuna cateva ore, timp in care fiecare a povestit diferite intamplari cu si despre Cornel Chiriac. Si cum se intampla de obicei, atunci cand ai o companie placuta, timpul trece foarte repede, pe nesimtite. Cu parere de rau a trebuit sa ne imprastiem care-ncotro, dar sper sa ne mai revedem si cu alte ocazii.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici:

http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Ziua%20de%20nastere%20a%20lui%20Cornel%20Chiriac%20-%202017/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer