You are here

Phoenix 55 de ani – concert aniversar

La 19 aprilie 2017, când Nicu Covaci aniversează 70 de ani, la Arenele Romane are loc spectacolul-concert ''Phoenix 55 & Friends Rock Edition'', care marchează 55 de ani de existență a trupei Phoenix. Alături de Phoenix, pe scena de la Arenele Romane vor cânta multe nume de referință din rock-ul românesc: Dan Andrei Aldea (Sfinx), Călin Pop (Celelalte Cuvinte), Tavi Iepan (Rezident Ex), Eugen Mihăescu și Gabi ''Guriță'' Nicolau (Krypton), A.G. Weinberger, Alin Oprea (Talisman), Bogdan Marin ''Bodo'' (Proconsul), Trooper, Roman Iagupov (Zdob și Zdub), Crivăț și Luparul (Bucovina), Rareș Totu, precum și alți invitați-surpriză.

Concertul de la Arenele Romane va marca și întoarcerea pe scenă a lui Moni Bordeianu, primul solist al formației Phoenix, după o absență de aproape doi ani din cauza unor probleme de sănătate.

''Eu vin în primul rând pentru ziua lui Nicu. Apoi, este extraordinar că sunt atâția artiști moderni și actuali la ora asta în România care se bucură și se simt bine în a fi alături de noi. De bine, de rău, noi am pus baza a ceva ce nu se va mai repeta vreodată în țară!'', a declarat Moni Bordeianu, potrivit maximumrock.ro.

Sursa: AGERPRES

La invitatia lui Moni Bordeianu m-am prezentat cu sotia la Arenele Romane, unde urma sa aibe loc concertul, la ora stabilita. M-am bucurat ca am putut sa ma reintalnesc cu Moni Bordeianu dupa un an si jumatate. Tot aici am avut surpriza ca sa ma reintalnesc cu cativa prieteni din Fun Club Cornel Chiriac. A fost o seara foarte frumoasa.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Phoenix%20-%20%2055%20de%20ani/index.html

Doua filmulete realizate de mine se pot vedea aici:

- partea a I-a

https://www.youtube.com/watch?v=XzLpHAYfKIM

- partea a II-a

https://www.youtube.com/watch?v=LAmceApBjxw

Articolul “50 de ani de la infiintarea formatiei Phoenix” poate fi vazut aic: http://nini.qsl.ro/node/278

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer