You are here

Aniversarea a 65 de ani de activitate a INCDPM in domeniul SSM din Romania

Pe 27 octombrie am primit invitatia de a participa la aniversarea a 65 de ani de existenta a Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Protectia Muncii si timp de trei saptamani, pana pe 17 noiembrie, am asteptat cu sufletul la gura, cum se spune, aceasta ocazie deosebita pentru a ma intalni cu cativa dintre fostii mei colegi de la institutul unde am lucrat si eu timp de 16 ani, intre 1976 si 1992.

La ora 9, ora stabilita in program, m-am prezentat la Hotelul Intercontinental, la Sala Fortuna de la etajul 21, unde m-am inregistrat si am primit ecusonul si diploma de participant, impreuna cu mai multe pliante si o brosura despre evolutia institutului. Programul dupa care a functionat acest eveniment, vorbitorii si subiectele abordate le gasiti in albumul cu fotografii unde am scanat AGENDA intalnirii. A fost o deosebita placere sa-i ascult pe cei inscrisi la cuvant. Surpriza a fost cand am fost invitat (mi-am auzit numele in boxe) si mi s-a inmanat o diploma si o medalie aniversara. Ajuns la microfon, am rememorat si eu cateva amintiri despre institut. Vremea a fost splendida, a fost o zi de toamna foarte placuta. La sfarsitul albumului am pus cateva fotografii pe care le-am facut de la etajul 21.   

Si pe aceasta cale vreau sa-i multumesc d-lui Doru Costin Darabont - Director General INCDPM, pentru invitatia la acest extraordinar eveniment.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici:

http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Aniversarea%20a%2065%20de%20ani%20de%20activitate%20a%20INCDPM%20in%20domeniul%20SSM%20din%20Romania/index.html

Mai multe informatii despre INCDPM gasiti aici: http://nini.qsl.ro/?q=node/86

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer