You are here

Intalnire intre radioamatori la Targul Vitan - 27 iunie 2015

Pe 27 iunie am fost la a treia intalnire de cand s-a stabilit acest eveniment in aceasta noua locatie. Dupa cum a fost vremea in saptamana anterioara imi era frica, ca tocmai in aceasta zi sa nu ploua si astfel sa ne strice intalnirea.

De cum m-am trezit, am dat fuga la geam ca sa vad cum se prezinta situatia, iar cand am vazut cerul senin si fara nori, am inteles ca este o zi tocmai buna pentru iesit afara din casa. Pe la ora 10 am ajuns la destinatie. De data aceasta au fost mai putini participanti decat la cele doua intalniri anterioare si ma gandesc eu, poate unii s-au gandit sa nu vina, tocmai in ideea ca le-a fost frica sa nu ploua. Am profitat si de aceasta data de timpul avut la dispozitie pentru a schimba cat mai multe impresii si pareri cu cei de fata.

Apoi, impreuna cu Mihai YO3GGR si Doru YO9FTN, ne-am retras la unul dintre restaurantele din incinta, foarte aproape de locul de intalnire si am mancat cativa mici si am baut o bere. Dupa, ei s-au retras avand ceva probleme de rezolvat iar eu m-am “lipit” la o alta masa, la o alta terasa, la cativa metri distanta, alaturi de alti prieteni unde am constinuat discutiile la o cafea sau o bere in functie de preferintele fiecaruia. Trag sperante ca data viitoare vor veni si cei care au promis, dar din anumite motive nu au mai ajuns. 

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici:

http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Intalnire%20intre%20radioamatori%20la%20Targul%20Vitan%20-%2027%20iunie%202015/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer