You are here

Bucurestiul mai putin cunoscut

Pentru ca in urma cu putin timp am fotografiat cladirile din centrul plin de istorie al orasului Campulung Muscel, mi-a venit ideea sa fotografiez si “Centrul istoric” al Bucurestiului. Am inceput cu cladiri aflate in spatele Muzeului National de Istorie a Romaniei.

 

Am continuat cu strada Covaci, dupa care am ajuns pe strada Lipscani. De aici, am ajuns intr-un pasaj cu antichitati. Am facut cateva fotografii si fostei Biblioteci Centrale de Stat. Nu a scapat nici magazinul Victoria si nici inca vreo cateva cladiri de pe strada Smardan. Ce este interesant si mai putin cunoscut in clipa de fata, sunt cateva blocuri de pe langa “Centrala telefonica - Victoria”, care apar in fotografiile 77 – 89 si care sunt inca ciuruite de gloantele care s-au tras la “Lovitura de stat din decembrie 1989” in asa zisii teroristi. Pozele sunt facute incepand cu data de 28 august 2009.

 

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Bucurestiul%20mai%20putin%20cunoscut/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer