You are here

Toamna Radioamatorilor, 2-3 Noiembrie Buzau

Si de aceasta data am asteptat cu mare nerabdare acest eveniment care, ca de obicei, ma face sa iau drumul Buzaului. Si chiar daca am mai fost de vreo 7 ori pana acum, o sa ma mai duc de fiecare data cu aceeasi placere cand se va desfasura aceasta intrunire cu caracter radioamatoricesc.

 

Si, ca de obicei, ca sa nu am surprize mi-am facut rezervare din timp la cazare la hotel. Nu de alta, dar nu vreau ca vineri la orele 24 cand se pun scaunele pe masa (adica este ora inchiderii) in localul unde luam cina si stam de vorba, sa fiu nevoit sa-mi iau picioarele la spinare si sa ma duc cine stie pe la ce hotel din oras, cand pot sa ma cazez la hotelul aflat la numai cativa metri distanta fata de locul cu pricina si la fel a doua zi cand trebuie sa particip la talcioc si la celelalte actiuni. Hi! Daca in urma cu cateva zile, ma cam speriase vremea urata, frig si ploaie, in ziua plecarii la drum era cald si frumos ca intr-o zi de primavara. Cand atmosfera din masina este placuta (Eli YO3AS si Tibi YO5LE), nici nu stii cand trec kilometrii pana la locul de sosire. Ajuns la destinatie, in parcarea din fata hotelului, am dat cu ochii de primii sositi: Feri YO5OED, Dana YO7HKM, Marian YO3DIU, Relu YO7GDB.

Am scapat repede de bagaje si apoi ne-am strans in camera de langa cea in care eram cazat unde s-a stat la discutii si la o palinca de Oradea. Au inceput sa vina si alti prieteni: Lucian YO4REC, Dan YO5GHA, Ovidiu YO9XC, Mihai YO9RAO. Mai tarziu ne-am mutat la restaurantul unde urma sa luam cina si sa stam de vorba la un pahar de vin, un suc, o bere, etc. dupa preferintele fiecaruia. Din ce in ce eram tot mai multi si aproape ca s-au ocupat toate locurile puse la dispozitie de organizatori. S-au degustat vinurile din zona (celebrele vinuri de Naieni), dar si cele aduse de particpantii la intrunire. Tot din partea participantilor au fost puse la dispozitie si mai multe cosulete cu nuci care au fost devorate pana la ultima bucata, asa de bune au fost. La ora 24 ne-am retras la culcare (nu toti – unii au mai continuat petrecerea) pentru ca sa fim “fresi” a doua zi. Sambata dimineata a urmat scularea, micul dejun, participarea la talcioc, in sala unde se tineau comunicarile, etc. Si de aceasta data m-am intalnit cu o multime de prieteni pe care nu i-am vazut de mult timp. Discutii, intrebari, fotografii... Am cautat sa fac cat mai multe fotografii pentru a ramane cat mai multe amintiri placute si de la aceasta intalnire. Mai o bere, mai o cafea, timpul a trecut pe nesimtite. Cu parere de rau ca timpul a expirat, ne-am luat la revedere cu promisiunea ca o sa ne intalnim la urmatoarea actiune. Si pe aceasta cale vreau sa le multumesc lui Eli YO3AS si lui Marian YO3CBD care au asigurat  transportul.    

 Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici:

http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Toamna%20Radioamatorilor,%202-3%20Noiembrie%202012/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer