You are here

Simpozion 50 de ANI de RADIOAMATORISM la CAMPINA

De cum am aflat de acest simpozion m-am hotarat pe loc ca trebuie sa merg la aceasta intrunire pentru ca astfel aveam ocazia sa vizitez si eu pentru prima data acest oras. La intrunirea de la Buzau i-am pus in tema ca o sa vin si trebuie sa fie pregatiti pe: Florentin YO9BXC si pe Lucian YO9IF; pe primul l-am rugat sa-mi fie ghid prin oras iar celui de-al doilea sa-i iau un interviu, mai ales ca de curand a implinit 50 de ani de radioamatorism.

Mi-am rezervat din timp camera la hotel (TNX Marius YO3CZW) si in dimineata zilei de 18 decembrie 2009 la ora 9 am plecat cu un microbuz avand ca destinatie orasul Campina. Zapada mare, trafic infernal prin Bucuresti dar cand am ajuns pe DN1 traficul s-a imbunatatit. Dupa cateva ore am ajuns la destinatie si primul lucru pe care l-am facut dupa ce m-am cazat si am scapat de bagaje, l-am sunat pe Florentin sa-l anunt ca am sosit. El a luat la cunostinta si dupa o ora si jumatate ne-am intalnit si am plecat la drum prin oras. Dupa cateva ore de mers, timp in care am facut cat mai multe fotografii, ne-am retras intr-o carciumioara, mica si cocheta, pentru a ne odihni picioarele de atata mers sa bem o cafea fierbinte garnisita din plin cu multe discutii. Apoi, am facut o scurta vizita la Florentin acasa sa-mi arate shack-ul lui, dupa care m-am intors la Casa tineretului; mai exact la barul din incinta acestuia ca sa bem o bere ca sa ne incalzim dupa frigul de afara. HI! Surpriza a fost ca aici sa-si faca aparitia Dody N2GM, cu care am avut mai multe QSO-uri de-a lungul timpului dar acum era pentru prima data cand il intalneam. Am dat repede fuga in sala unde avea loc sedinta Consiliului de Administratie al FRR, am facut cateva fotografii dupa care m-am intors la baietii pe care i-am lasat la o bere calda. HI! Intre timp, numarul nostru s-a marit considerabil prin sosirea unui grup de radioamatori hamesiti (printre care ma numaram si eu), fapt pentru care, cu mic, cu mare am luat drumul unei pensiuni din apropiere ca sa ne astamparam foamea. Si aici am avut parte de surprize prin sosirea mai multor Hami care s-au alaturat grupului nostru de radioamatori infometati. Cine sunt? Ii puteti vedea in fotografiile de mai jos. Dupa ce ne-am retras la hotel, evident ca discutiile s-au continuat pana tarziu in noapte. A doua zi, dupa ce m-am sculat (cam tarziu din cauza oboselii acumulate cu o zi inainte), am coborat din hotel intr-un suflet si m-am pus pe treaba, adica sa fac cat mai multe fotografii: in sala unde se tineau lucrarile simpozionului, la talcioc, la expozitia cu aparatura retro Home Made si aparate de radio modele vechi de fabricatie industriala. La ora pranzului a urmat un Bufet Suedez dat de organizatori. Cu parere de rau a trebuit sa ma despart de prieteni si de oras dar si cu regret ca nu am reusit sa-i iau acel interviu lui Lucian YO9IF. L-am inteles ca a fost foarte ocupat cu pregatirile si bunul mers al Simpozionului si de comun acord am stabilit sa o lasam pe alta data. In incheiere tin sa-i multumesc si pe aceasta cale lui Toto YO7FT pentru amabilitate de a ma lua si pe mine cu autoturismul dansului pana la capitala. Revin cu mentiunea ca dupa ce am ajuns acasa si am postat albumul pe site, am mai primit o serie de fotografii facute de Florin YO9BXC; din acestea am mai ales vreo 13 bucati pe care le-am pus alaturi de cele facute de mine. TNX Florin. Evenimentul a avut loc pe 18 - 19 decembrie 2009.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Simpozion%2050%20de%20ANI%20de%20RADIOAMATORISM%20la%20CAMPINA/index.html

Pentru a vedea mai multe filmulete interesante legate de acest eveniment intrati aici:
http://www.youtube.com/watch?v=UNP-zTmQjMQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=8BQA-ViEo_A&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=QxcFa8k4VmM&feature=related

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer